Speltips

Speltips New York Knicks @ Cleveland Cavaliers

Sport: Basket Spelstopp: 2014-03-09 01:30 Spela här

Speltips New York Knicks @ Cleveland Cavaliers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.95 Speltips: New York Knicks
2014-03-09 01:30 New York Knicks @ Cleveland Cavaliers New York Knicks 1.95 ABN

Inatt åker vi till Cleveland där vi hittar New York Knicks på besök hos Cavaliers. Det är två lag som trots en ganska rutten säsong, har chans på slutspel. Det är en liten "make or break" känsla inför denna match då Carmelo försöker leda Knicks till en tredje raka vinst efter 7 raka förluster.

Knicks som har varit riktigt dåliga och snittat 15 turnovers per match har på senaste tiden varit lite duktigare och lyckats med endast 19st på dessa två matcher man vunnit mot Timberwolves och Jazz. Det är knappast några monsterlag men Knicks som är ett lag med stora individuella färdigheter verkar börja komma igång nu. Carmelo blir väldigt viktig för Knicks, både för vinst inatt mot Cavs men också för att man ska kunna ta sig till slutspel.


Knicks är lite på uppgång, och denna matchen blir nyckeln för om man ska fortsätta i sina förlustfasoner eller om man ska vara med och fightas för slutspel.
Man ligger en match efter Cavs och jag tror att man går in i denna matchen taggade till max för att försöka jaga Hawks slutspelsmatch.

Melo mot Irving blir matchen i matchen och där tror jag definitivt att Melo går segrande ut. När han spelar bra och är taggad kan han kanske inte bära upp Knicks själv, men han kan fasiken komma nära. Att matchen spelas på bortaplan blir en nackdel för Knicks, men från det jag såg senast mot Jazz (som också var en bortamatch) så tvekar jag inte på att säga att Knicks går vinnande ur striden. Kan Melo & co tagga till och se allvaret så blir det en Knicks 15p win, men annars kan det sluta i förnedring och ridå. Jag tror och hoppas på det första och således lägger jag Knicks ML till 1.95 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 08 Mars, 2014, 19:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Zaacke - 2014-03-09 00:56:34

Håller med Betto, spelar emot

Bettolas - 2014-03-08 23:14:47

Luol Deng kommer hålla Melo ikväll, så nej, Cleveland går segrande inatt, sorry gubben.