Speltips

Speltips Portland Trail Blazers @ Houston Rockets

Sport: Basket Spelstopp: 2014-03-10 00:00 Spela här

Speltips Portland Trail Blazers @ Houston Rockets
Land: NBA Liga: USA
Odds: 1.90 Speltips: Rockets -6.5
2014-03-10 00:00 Portland Trail Blazers @ Houston Rockets Rockets -6.5 1.90 ABN

Andra reken för natten! Inatt om ca en timme tar Houston Rockets emot Portland Trail Blazers och det är två lag i toppskiktet av NBA som har gått relativt bra på senaste tiden men det mesta pekar på en Rockets vinst med ganska bred marginal.

Det kan kanske höja några ögonbryn vid första anblick. Trail blazers förlora med bred marginal? Knappast. Men tittar man närmare ser man att Trail Blazers på senaste tiden inte har gått så bra som man gjort resten av säsongen. Med förluster mot lag som Lakers och Mavericks är man ganska tveksamma. Man har spelat utan Aldridge ett litet tag men nu är han tillbaks och jag vet inte om han kommer nå nivån han låg på tidigare. Batum skadade sig men kommer troligtvis spela inatt mot Rockets.

Rockets med Hardens skägg i spetsen har inga nämnvärda skador och med sitt solida home record kommer man visa Portland att Houston inte går att leka sig igenom. Det gäller för Blazers att vara på topp inatt för att ha en chans och från det jag sett mot Lakers och Mavs kommer man inte klara det. Hawksmatchen var väl lite positivt ljus men Rockets på bortaplan blir en alltför svår nöt att knäcka.

Min prediction är att Rockets vinner med 15-16p och således lägger jag Rockets -6,5 till 1.90 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 09 Mars, 2014, 23:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!