Teplice ligger på fjärde plats i tabellen (9-4-5 40:22). Formen har inte varit på topp den senaste tiden då man har 1-2-2 7:7 på de fem senaste man har spelat. Senast så tog man en seger med 4-0 hemma mot Sigma Olomouc.

Till dagens drabbning så saknar man Aidin Mahmutović, Michael Lüftner och David Jablonskà½. Detta i sig bör inte ses som någon fara på taket då jag anser att man har bra ersättare.

Slavia Prague är ju en gammal storklubb i tjeckien, men saker har förändrats de senaste åren och är inte alls som det var förr. Nu är man en medioker klubb som i princip skall vara glada om de klarar sig kvar i högsta divisionen.

Anledningen till att det på senare år har gått utför för Slavia är mycket på grund av deras otroligt dåliga ledarskap som suttit klubben i enorma ekonomiska problem.

Just nu ligger Slavia på trettonde plats (5-4-9 15:34). Formen är 2-1-2 5:10 på de fem senaste matcherna man har spelat. Senast tog man en seger mot Dukla Prague med 2-1, utan att övertyga.

Slavia är ett lag som presterar mycket bättre på hemmaplan. Som gästande lag så har man bara lyckats vinna två matcher hittills.

Karel Piták, Milan Nitrianskའoch Jan VoÅ¡ahlà­k saknas för Slavia.

I fjol så möttes lagen tre gånger då stod Teplice som vinnare i två utav dessa;

Slavia Prague-Teplice 0:7
Teplice-Slavia Prague 1:1
Slavia Prague-Teplice 0:2

Jag väljer att lägga en peng på att Teplice vinner med minst två bollar, ett asiatiskt handikapp på -1, vilket gör att jag får insatsen tillbaka om Teplice endast vinner med en boll.

Den raka ettan går givetvis också att spela på, men då till ett betydligt mindre odds (1,73 på bet365 i skrivande stund).

Lycka till om ni ryggar.

Ha en skön dag,

Mvh Thurmond

This is the stats tab
This is the post tip