Halloj.


Ganska svåra matcher att förutspå inatt.
Väljer att spela Sharks hemma mot Leafs.

Efter förlusten mot Sabres 28/2 där McLellan gick ut och sa att Sharks spelade fruktansvärt värdelöst och var riktigt förbannad så har Sharks spelat upp sig frekvent tycker jag.
Man gjorde dagen efter en mycket stabil insats mot Devils i Newark där Stalock spelade riktigt bra och man stängde verkligen ner Devils. Sedan dess har man en OT förlust hemma mot Canes och 2 raka vinster hemma mot Pens och Habs där man gjorde 2 bra matcher överlag.
Sharks är ett riktigt jobbigt lag att möta, dom är tuff och tunga och väldigt svåra att ha kontroll över i egen defensiv zon och när dom väll får till presspelet så får motståndarna det riktigt svårt.
Man har 3 riktigt bra skyttar för tillfället där Pavelski dunkar in kassar efter kassar, dock har han "bara" gjort 3 mål över dom 6 senaste och 0 över dom 5 senaste, hattrick mot Flyers borta. Annars ligger han på 32 mål gjorde över säsongen. Sen har man passningsgeniet Thornton som står på 52 gjorda assist.
Hemma i "The Sharktank" är man riktigt starka och innehar ett record på 24-4-4.
Man gör i snitt hemma 3.1mål/match och släpper in 1.9mål/match.
Sharks saknar Hertl sedan innan och Stuart är frågetecken inför match.


Leafs gjorde en bra match igår eller ska jag säga framför allt att Bernier stog för en riktigt bra match där han räddad hela 43 skott mot Anaheim.
Leafs har en bra forwards uppställning där det finns en hel del målskyttar som Kessel,Kadri,VRD med fler. Man har en bra bred på sitt offensiva spel men där deras defensiv är enligt mitt tyckte riktigt dåligt. Är det inte för Bernier/Reimer så hade Leafs i mina ögon förmodligen förlorat en hel del mer än vad man har gjort. Man har släppt in 17 mål på dom senaste 6 matcherna vilket får ses som godkänt för ett lag med den defensiven dom har tycker jag.
On the road släpper man in över 3 mål/match på sina bortamatcher dock så kan man vända på det och säga att dom gör 2.5 mål/match borta. Dock att släppa in 3 mål i snitt är för mycket och när man gästar SharkTank så tror jag det kan bli något liknande.
Man hade inför matchen mot Rangers i MSG 3 raka förluster och det har man nu vänt genom att vina 3 raka matcher mot Rangers,Flyers och nu senaste igår mot Ducks.
Ducks är ett liknande lag av Shark där dom är väldigt jobbiga att möta och att stöta på två liknande topplag dagen efter tror jag kommer sätta sina spår.
Leafs Saknar Bolland och förmodligen Orr.


Sharks tunga offensiv och deras grymma hemmaspel tror jag kommer sänka dagens Leafs. Oddset är inte i det högsta laget men ack tror jag Sharks vinner.

Sharks spelas med 3/5 Units.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip