Speltips

Speltips Boston Celtics @ Indiana Pacers

Sport: Basket Spelstopp: 2014-03-12 00:00 Spela här

Speltips Boston Celtics @ Indiana Pacers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Celtics +11.5
2014-03-12 00:00 Boston Celtics @ Indiana Pacers Celtics +11.5 1.90 ABN

Mycket att stå i så blir ytterligen en kort rek. Gårdagens spel bommade så vi får hoppas att nattens blir en vändning. Jag spelar Celtics +11.5 till 1.90 mot ett ganska formsvagt Pacers.

Det är inget snack om saken att Pacers ska vinna detta möte, men jag tror faktiskt inte att man göra det med en marginal på tolv poäng eller mera. Pacers har fyra raka förluster, vilket är ett rekord sett till den här säsongen. Man är väl motiverade att hoppa tillbaka på vinnartåget, och det så fort som möjligt. Pacers problem de senaste matcherna har varit att försvaret inte klarat av att hålla samma höga nivå som tidigare under säsongen. Man släpper i snitt igenom låga 92,2 poäng, men man har endast lyckats hålla motståndarna till det under de senaste tio av elva matcherna. Ett av mötena var mot just Boston Celtics och det den andra mars, och Pacers vann då med en marginal på endast fem poäng.

Celtics har två raka vinster och ett gott självförtroende med sig till mötet mot Pacers. Det är ingen hemlighet att man varit kassa på bortplan under säsongen och nu ställs man mot NBA:s bästa lag, inte bara totalt men även hemma. Pacers har ett hemma-PCT på makalösa 0.878 vilket tillochmed är bättre än Clippers! Trots den klara hemmadominansen så går det inte att bortse från det faktum att man är i en formsvacka. Man klarade inte av att vinna med en marginal på 12 poäng mot Bucks för några matcher sen, och jag tror inte heller man gör det inatt. Rygga på egen risk…

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 11 Mars, 2014, 21:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
farbrorstig - 2014-03-11 22:44:09

A. Bynum gör debut för Indiana inatt detta blir tight jag avstår spel.