Inatt åker vi till Miami där Heat tar emot Nets i en match som av allt att döma slutar väldigt ensidigt. Miami heat har på senaste tiden haft problem då man efter tre raka förluster senast plockade hem vinsten mot Wizards med 9p. Detta höjer oddset på Heat en aning, och med tanke på att Nets på senaste tiden gått riktigt bra med vinste mot lag som Bulls, Raptors och Grizzlies höjs oddset ännu mer.

Ett Heat utan skador på hemmaplan är ett av det tuffaste man kan stå mot i NBA. Det vet inte minst Brooklyn Nets som på mer än sex år inte lyckats plocka hem en vinst i Miami. Miami har på de senaste hemmamatcherna krossat sitt motstånd och det är på bortaplan man har strulat. En titt på Miamis fem senaste hemmamatcher ger oss följande:

Wizards 9p W
Bobcats 17p
Magic 14p
Knicks 26p
Bulls 14p

Hade linan legat på -9 i dessa matcher hade det resulterat i en push och fyra vinster. Nets utan Garnett blir troligtvis inte ett hot för ett Heat som stått obesegrade på hemmaplanen mot Brooklyn i mer än sex år.
Ett 25-4 record blir inte 25-5 oavsett Nets form, och när Heat vinner på hemmaplan så plockar man hem segern med minst 10p. Heats lina på -9 är spelvärd och det klipper jag till på. -9 till 1.90 på bet365 spelas alltså inatt.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip