Tjena.


Är en del matcher inatt, Ett intressant möte mellan Jackets och Sharks som både har riktigt bra form på senaste.


Jackets är ett lag som jag gillar riktigt mycket, Man kör på utan att bry sig om vilka motståndarna är och helt enkelt kör sitt eget spel.
Jackets innehar en sjunde plats i Eastern där man har tagit 73 poäng. Man har två poäng ner till Wings som man slog i tisdags och det var en väldigt viktig match för båda lagen. Jackets gick segrande efter att Wings faktiskt gick ut och spelade riktigt bra hockey i första perioden men där Bob var mycket het i Jackets kasse.
Ja, Jackets är inne i ett stim för stunden där man har vunnit 5 matcher av 6. Förlusten kom borta mot Hawks där det slutade 6-1.
Jackets saknar en del spelare till dagens match. Backarna Tyutin och Murray är borta, Boll,Skille och Gabriel är borta. Även Comeau är borta efter en boardintackling i matchen mot Wings. Hyper farlige Anisimov förväntas vara borta idag då han och hans fru väntar barn, var inte med på morgon träningen och som sagt förväntas avstå dagens match(ej helt 100%).


Sharks som vi spelade mot Leafs verkligen pulveriserade ett Leafs. Man hade full kontroll matchen igenom.
Som jag ofta nämner i rekar där Sharks är inblandade både för och emot rekar så har man en forwards sida som är väldigt jobbiga och tunga att möta där man är otroligt grymma på att hålla pucken inom laget i offzon vilket gör att motståndarna blir trötta men även tvingas dumpa pucken vid byte.
Sharks är även dom inne i en bra form med 7-2-1 record på dom sista 10 matcherna.
Man har vunnit 4 av dom 6 senaste där förlusterna har kommit någorlunda svårhittade Canes(Hemma) och Sabres (borta).
Sharks innehar en fjärde plats i western där man endast är 4 poäng efter ettan Blues dock med en match mer spelad. Man har gott om rum ner till Stars.
Sharks saknar till dagens match Hertl och Stuart. Torres kan komma till spel inatt.
Stalock står och han har ingett ett riktigt bra intryck i sina senaste matcher där han har 3-0-1.

Jackets har vunnit dom 4 av dom senaste 5 matcherna inbördes.

Sharks tunga offensiv och ett normalt fungerande D så tror jag man ska kunna stå emot ett Jackets som spelar på mycket energi. Sharks är ett av dom målfarligaste lagen i ligan och man snittar 3.1 mål/match.

Sharks spelas @2.40. 3/5 Units.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip