Storvreta IBK v Mullsjö AIS (+3,5) @1,80 bet365

En het drabbning väntar i Uppsala då det är dags för kvartsfinal 2. Det står 1-0 i matcher till fördel Mullsjö. Mullsjö stod upp riktigt bra i hemmamatchen där man hämtade upp ett 1-3-underläge till vinst 4-3. Jag har på förhand tippat att den här matchserien går till 6-7 matcher vilket jag fortfarande står fast vid. Jag hade hellre sett Storvreta välja Helsingborg före Mullsjö.

Storvreta har visat upp en liten ojämnare säsong där man blandar och ger. Men man har ju som sagt en väldigt hög lägstanivå och det är därför man vinner matcherna med 1-2 mål istället för att förlora dem med 1-2 mål.

Till matchen saknas återigen Hannes Öhman som också missar resten av säsongen. Klart det är ett avbräck då han har ett av seriens bästa skott.

Två bra defensiva lag som släpper till väldigt lite skott. Mullsjö spelar väldigt tight. Vi såg som sagt i första matchen att man inte släpper till särskilt mycket och det är något man kommer göra nu också. Ligga tight och gå på kontringar. Att föra spelet i Fyrishov kommer man inte ha som taktik.

Hur matchen slutar tänker jag inte sia om. Men att Storvreta ska vinna med 4 mål eller mer ser jag inte som jättetroligt utan jag tycker 1,80 är ett par punkter för högt. Spelar 3/5 units på Mullsjö AIS (+3,5) till 1,80 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip