Speltips

Speltips Houston Rockets @ Chicago Bulls

Sport: Basket Spelstopp: 2014-03-14 00:00 Spela här

Speltips Houston Rockets @ Chicago Bulls
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Rockets -3
2014-03-14 00:00 Houston Rockets @ Chicago Bulls Rockets -3 1.90 ABN

Jag sa på Twitter för ett tag sen att jag inte vågade röra Bulls mot Rockets, men då den dagliga reken ska ut så blir det trotsallt den. Jag spelar Rockets -3 till 1.90 på bet365 . En vinst med en marginal på fyra poäng resulterar i vinst samtidigt som en vinst med tre poäng = pengarna tillbaka för dom som inte har koll på det.

Bulls är i bra form och framförallt hemmaspelet har denna säsong gått bra. Hemma i Chicago har man vunnit drygt 60 procent av matcherna. Man har sammantaget vunnit en match mer hemma än vad Rockets har vunnit borta. Den enklaste av slutsatser är att det inte existerar någon hemmafördel. Houston Rockets har dock vunnit 26 av 33 hemmamatcher så man är rimligtvist svagare on the road. Jag tror ändå inte att det spelar någon roll. Båda kommer ifrån varsin förlust och vad som jag finner intressant är att Bulls gått under 100 pts i fyra av de fem senaste matcherna. Det kanske inte ses som så konstigt med tanke på att man snittar 93 poäng, men man hade en period då man producerade över snittet i princip varje match.

Houston Rockets har haft tre tuffa matcher mot Spurs (VINST), Trail Blazers (VINST) och Thunder (FÖRLUST). Om man kollar på Rockets senaste förluster har dom kommit mot Thunder, Clippers och Warriors. Jag räknar från början av februari! Det är minst sagt imponerande… Man snittar 106.5 poäng och jag tror efterallt att man klarar av linan. Rygga på egen risk…

ABN - 13 Mars, 2014, 22:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!