Speltips

Speltips Cupdubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-15 14:00 Spela här

Speltips Cupdubbel
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 1.85 Speltips: Dubbel
2014-03-15 14:00 Cupdubbel Dubbel 1.85 Polsater

Spelar Östersund (1.44) & Elfsborg (1.28) i en dubbel till totaodds 1.85 på bet365 .

Har bommat båda cuprekarna so far då Åtvidaberg för två veckor sedan spräckte ett underspel med mål i 86:e och tilläggstid. Förra veckan passade östgötarna på att förlora mot div 2-laget Carlstad, när i princip samtliga allsvenska lag vann klart. Åtvid härmed svartlistat. Tycker att de här två favoriterna har toppchans och ska bara vinna.

Om vi börjar med Elfsborg.

Truppen:
Kevin Stuhr Ellegaard, Abbas Hassan
Johan Larsson, Daniel Mobaeck, Sebastian Holmén, Henning Hauger
Arber Zeneli, Adam Lundqvist, Simon Hedlund, Anton Andreasson, Victor Rotting, Mikkel Beckmann
Viktor Claesson, Anders Svensson, Marcus Rohdén, Niklas Hult, Per Frick, Lasse Nilsson

1 Elfsborg 2 2 0 0 8-0 6
2 Öster 2 1 1 0 6-3 4
3 Rynninge 2 0 1 1 1-6 1
4 Östersund 2 0 0 2 2-8 0

Elfsborg har alltså två raka segrar och noll insläppta kassar hittills. Klarar sig vidare till kvartsfinal via seger eller x. Ställs mot ett Öster som tappat rejält med folk inför i år. Smålänningarna hade enligt rapporterna bra med flyt mot Östersund och 5–2 var klart i överkant. Elfsborg satsar på cupen och ska bara vinna här. På konstgräset i Borås bör inte Öster ha mycket att säga till om. Öster vann visserligen motsvarande möte i fjolårets allsvenska, men större delen av den startelvan spelar idag i andra klubbar. Elfsborg ska bara vinna det här.

Östersund gör sin första tävlingsmatch för året på hemmaplan. Hade det tufft mot Elfsborg på Borås Arena, dock pratade jag med någon elfsborgsspelare efteråt som var rätt imponerad av norrlänningarna. Senast mot Öster förtjänade man mer, siffrorna rann iväg när man gamblade lite på slutet. Ställs nu mot div 2-motstånd i form av Rynninge. Örebrogänget åker buss upp redan på fredagen, så man kommer väl förberedda. Bör dock inte ha mycket att säga till om mot Östersund, som jag håller rätt högt. Tror definitivt att ÖFK är ett lag för övre halvan i Superettan, kanske t o m bättre än så. Jag vet inte jättemycket om Rynninge ska erkännas. Laget har sjätte högst odds för att vinna sin div 2-serie.

Skadeläget i Östersund är bra, saknar Hammarstedt, som startade ungefär hälften av matcherna i fjol. Även Bobo Sollander missar (3 starter i fjol).

Sällan jag rekar dubblar, men det här känns sunt. Två lag som har hemmafördel, är klart bättre i grunden och har likvärdig motivation att vinna. Lös det bara.

@nokkan21


Polsater - 15 Mars, 2014, 08:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!