Slutspelet i innebandy är i full rulle samtidigt som kvalet till Superligan drar igång idag. Rekarna duggar tätt både här och på twitter. Igår fick jag slänga upp, enligt mig, två kanonspel på twitter (@Johanssons1990) där vi högg Karlstad IBF (-1,5) till 2,05 och Kais Mora (-0,5) till 2,20. Båda spelas hos Svenska Spel

Lite kort och gott är att Karlstad tar emot Höllviken och det bör man ta i två raka matcher. Vann bortamatchen i grundserien med 9-5 och bör bli liknande resultat nu. Karlstad har varit klara seriesegrare i flera månader och har därför ”chillat” en del på slutet. Kais Mora gästar Umeå och man bör ta detta i två raka matcher också. Kommer med full trupp upp dit.

Slutspelet är inne i tredje rundan av kvartsfinalerna. Igår spelades alla matcher och idag är det återigen en ny match. Vi fick se en del märkliga resultat igår. AIK slog väldigt många rekord. Men det kommer vi till senare i texten. Mullsjö har ett bra utgångsläge då man besegrade Storvreta ännu en gång. Har nu 2-0 i matcher. Falun ångar på rätt bra mot Växjö och det ser ut att bli 4-0 i matcher där.

Men, det är väl spelen som vi intresserar oss mest och jag har en liten tanke.

Hur slutar matchserien? - AIK 4-0 @2,55 Svenska Spel

AIK har 2-0 i matcher efter att man slog Warberg borta med 8-2. Andra matchen spelades igår och det slutade 17-3. Sjutton. Etta, sjua. Galet.

Det jag tänker är såhär, rätt kort och gott. AIK vinner hemma idag igen, på parketten. Igår var det TV-match och då var mattan inrullad. Idag får man tillbaka sin fördel av parketten. Jag räknar med att AIK vinner. Punkt. Då har vi alltså 3-0 i matcher och plötsligt har vi 2,55 på AIK (ML) borta mot Warberg. Det kommer det aldrig vara pregame.

Har surrat med folk som sett matcherna och AIK är bättre. Mycket bättre. I tredje perioden igår vilade man folk, som t ex Kim Nilsson, för att inte slita ut sig i onödan. AIK har en bra och bred trupp. Warberg är iskalla. Lägger in 3/5 units på detta spel. 39% chans ger Svenska Spel Jag skulle nog säga 55-60.

This is the stats tab
This is the post tip