Speltips

Speltips Golden State Warriors @ Portland Trail Blazers

Sport: Basket Spelstopp: 2014-03-17 02:00 Spela här

Speltips Golden State Warriors @ Portland Trail Blazers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 2.15 Speltips: Portland Trail Blazers
2014-03-17 02:00 Golden State Warriors @ Portland Trail Blazers Portland Trail Blazers 2.15 ABN

Ber om ursäkt för utebliven rek igår men jag åkte till Istanbul där jag nu kommer befinna mig i drygt en vecka. Rekarna kommer under den här veckan därför bli väldigt korta men jag hoppas ni kan ha tålamod med det.

Idag spelar jag Portland Trail Blazers rak. Linan ligger på +2 men jag tror inte att det spelar någon roll. Antigen vinner man, och då går spelet in, eller så förlorar man. Förlorar Trail Blazers har jag svårt att se att +2 kommer rädda oss. Finner därför ett större värde att spela rak till 2.15 på bet365 .

Jag är högts medveten om Portlands negativa form. Man har spelat dåligt men man kommer nu ifrån en vinst mot Pelicans med en marginal på åtta poäng. Nu utökar man sin streak med mot Warriors som har två raka förluster.
Trail Blazers är ligan nästbästa lag offensivt med sina dryga 107 poäng per match. Hemma har man ett record på 24-8 vilket ger oss ett PCT på 0.750. Vi sätter det emot Warriors away record på 0.571.

Jag ber om ursäkt för den korta reken men är tillbaka i Sverige om en vecka och det är inte det smidagaste att skriva från telefonen.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 16 Mars, 2014, 22:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!