Speltips

Speltips Malmö v Västerås

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-03-17 19:00 Spela här

Speltips Malmö v Västerås
Land: Sverige Liga: Kvalserien
Odds: 1,90 Speltips: Under 4,5
2014-03-17 19:00 Malmö v Västerås Under 4,5 1,90 holms

Godmorgon eller godmiddag. Eller vad man nu säger.
Att befinna sig i Tyskland och landa 18.15 i Sverige en dag där vi har en kvalseriepremiär framför oss är så idiotiskt att jag knappt finner några ord, men det är ju som det är.
En kvalserie som 2014 kommer att överskugga det där SM-slutspelet under tre veckors tid, med tanke på det geografiska läget på lagen som medverkar.
Och det är ju som vanligt. I en serier på tio matcher. En bra start är nödvändig så att du slipper bli desperat och behöva jaga som eftersläntrare. Brukar allt som oftast rendera i dåliga beslut och så är det elitseriechanserna över för den här gången.
Och jag är ju rätt säker på hur Västerås planer ser ut för att INTE ställa till det för sig i ett tidigt skede. Det lär uteslutande handla om att inte gå bort sig en millimeter (det är dom också väldigt, väldigt bra på) för att sedan värdera lägena framåt när chanserna ges.
Man visade under grundserien att det där tänker sitter i ryggmärgen. Och när det nu handlar om match nummer ett i kvalserien, ja då skulle det ju förvåna mig det grövsta om det inte kommer att appliceras med än mer tydlighet.

Sedan, om vi tittar på både Malmö och Västerås fem sista matcher i Hockeyallsvenskan, ja då slutade åtta utav dem under 4,5 mål. Fyra för vardera lagen. 8/10.
Det vill säg att försvarsspelet sitter under dessa företeelser som en kvalserie. Det och ett målvaktsspel av allra högsta kvalité.
Både Malmö och Västerås vet vad det handlar och under dessa 60 minuter lär vi inte få se på några bjudningar åt något håll. Därför känns det inte på något sätt som om vi får se speciellt många mål den här aftonen i Malmö. Men för den skull inte en tråkig match. För kvalserien är alltid oavsett en kvalserie.

holms - 17 Mars, 2014, 10:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!