Speltips

Speltips St Louis Blues - Winnipeg Jets

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-03-18 01:00 Spela här

Speltips St Louis Blues - Winnipeg Jets
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1,76 Speltips: Jets +1,5 mål
2014-03-18 01:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets Jets +1,5 mål 1,76 Haze91

Tjena. En otroligt svår NHL natt framför och jag finner det svårt att hitta värde i något men får en liten känsla i St.Louis Blues - Winniepeg Jets.

Blues kommer till spel med en 4-1 seger i ryggen borta mot Nashville Predators. En match där Blues gick fram till en 3-0 ledning efter inte ens halva matchen spelad och kunde därefter spela lite på resultatet.
Med den segern innebar det att Blues har tagit poäng i åtta raka matcher, varav sju av dessa av Blues avgått med seger. På Blues tio senaste matcher så har det slutat i 7 segrar, 2 förluster och 1 förlust efter övertid/straffar 7-2-1.
Det leder inte till det så oväntade att Blues leder Western Conference. Med 99 poäng efter 67 spelade matcher så har Blues två poäng mer än tvåan Anaheim Ducks med en match mindre spelad.
På hemmaplan så har Blues varit otroligt starka. Med 52 poäng på 33 hemmamatcher så är Blues Western Conference andra bästa hemmalag. Med en statistik på 24 segrar, varav 4 efter övertid/straffar och 9 förluster, varav 4 efter övertid/straffar och en målskillnad på 125-79.
Senast Blues hade hemmamatch var mot jumbon Edmonton Oilers. Blues vann med 6-2 efter att ha trappat upp tempot i den tredje perioden då ställningen var 2-2.
Blues har på sina fem senaste hemmatcher tagit poäng i samtliga och gått segrande ur fyra av dessa fem matcher. Noterbart är att på Blues tio senaste hemmamatcher (sju segrar) så har Blues vunnit med två mål eller fler i tre av dessa sju.
Blues kommer komma till spel utan:
M. Paajarvi (spelar ev inatt)
V. Tarasenko
J. Leopold

Jets fick äntligen vinna senast då laget slog Dallas Stars med hela 7-2. Och fick äntligen lite utdelning efter alla skott laget har skjutit de senaste matcherna utan att ha fått in pucken.
Segern innebar att Jets bröt sin förlusttrend på sex raka matcher och har nu på sina tio senaste matcher 3 segrar, 3 förluster och 4 förluster efter övertid/straffar 3-3-4.
Med segern senast så tog Jets viktiga poäng i jakten på slutspelslagen. Med 71 poäng efter 69 spelade matcher så ligger Jets elva i Western Conference med fyra poäng bakom närmaste slutspelslag.
Jets har spelat bättre på bortaplan än på hemmaplan den här säsongen. Med 33 poäng på 33 bortamatcher så är Jets Western Conference nionde bästa bortalag. Med en statistik på 15 segrar, varav 4 efter övertid/straffar och 18 förluster, varav 3 efter övertid/straffar och en målskillnad på 79-86.
Jets har på sina fem senaste bortamatcher tagit poäng i fyra av dessa fem. Men har bara lyckats avgått med segern i två matcher. Senaste bortamatchen var mot Colorado Avalanche och Jets föll där med 3-2 efter övertid. Noterbart är att på Jets tio senaste matcher (sex segrar) är att laget har förlorat med två mål eller mer i en match.
Jets kommer komma till spel utan:
O. Pavelec
C. Thorburn
M. Scheifele
J. Wright
G. Clitsome

Historia:
Dags för lagens femte och sista möte för det här årets grundseriespel. Med två matcher var som hemmalag så leder Blues inbördes möten med 3-1.
Första matchen med Jets som hemmalag slutade med 4-3 seger för Jets efter straffar.
Andra matchen med Blues som hemmalag slutade med en 3-2 seger för Blues. Noterbart är att 3-2 målet från Blues kom med endast en minut kvar av matchen.
Den tredje matchen med Jets som hemmalag slutade med 2-1 seger för Blues. Noterbart är att Blues 2-1 mål kom med 3,02 kvar av matchen.
Den senaste matchen med Blues som hemmalag slutade med 4-3 seger för Blues efter straffar.
På lagens tio senaste möten så har Blues vunnit sex matcher och Jets fyra. Noterbart är att Blues har lyckats vinna med två mål eller fler i två matcher. Samtidigt som fem matcher har slutat med kryss efter ordinarie tid.
Med Blues som hemmalag i dom fem senaste matcherna så har det slutat med tre segrar för Blues och två för Jets. Noterbart är att Blues har tre raka segrar på hemmaplan men har inte vunnit med minst två mål i någon av dessa segrar. Samtidigt som tre matcher har slutat med kryss efter ordinarie tid.

Kommentar:
Ja, återigen en viktig match i slutskedet av säsongen då vi närmar oss snart mindre än tio omgångar kvar för vissa lag.
Blues har goda möjligheter att knipa första plats i Western Conference då laget för stunden leder med två poäng och samtidigt har spelat färre matcher än jagande lag. Jets har dom chans på slutspel. Men då gäller bara segrar för stunden. Med fyra poäng upp till slutspel och två matcher fler spelade än lagen på slutspelsplats så går det inte förlora alltför många poäng framöver.
Jag tror att Jets kan komma störa Blues i nattens batalj. Detta till grund av att Jets har spelat bra den senaste tiden men har inte fått in pucken men vid islossningen inatt så kanske laget är på gång igen med målproduktionen. Sen så har Jets stört topplag på sina senaste bortamatcher. Seger mot Ducks 3-2, seger 3-1 mot Blackhawks, poäng mot Blues, förlust 4-3 efter straffar, poäng mot Avalanche, förlust 3-2 efter förlängning. Så möjligheterna finns absolut inatt.
Jag säger inte att Jets kommer vinna men att störa Blues så är chanserna goda. Säsongens fyra tidigare möten har ju bland annat slutat i två kryss och två uddamålssegrar och lagen brukar spela tight med varandra.
Nej jag väljer att testa Jets +1,5 till 1,76 på bet365 .

Haze91 - 17 Mars, 2014, 15:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!