Hej! Det här blir min första rek på sidan men förhoppningsvis inte den sista :)

Spencer Hawes över 24 poäng och rebounds.
Odds: 1.85
Spelbolag: Nordicbet
Matchstart: 00:05

Lebron kommer tillbaks till Cleveland inatt men jag väljer att fokusera på hemmalagets nya center istället som nog kommer ge Bosh en hel del bekymmer under matchen. Årets upplaga av Miami Heat har egentligen bara två svagheter, den ena är stora spelare som vinner sin H2H inside och den andra är three-pointers som egentligen är omöjliga att försvara sig mot, två saker som passande nog är Hawes största styrkor.

Sen han lämnade det sjunkande skeppet i Philadelphia så har hittat en riktigt fin form, här är de 11 senaste matcherna i fallande ordning:

@ LAC 14+5
@ GSW 22+13
@ PHX 19+6
vs. NYK 21+10
@ CHA 13+7
vs SAS 20+13
@ MEM 13+4
vs. UTA 13+16
@ OKC 19+7
vs. TOR 15+7
vs. WAS 16+12

Han har alltså klarat linan i 7/11 matcher och dem han inte klarade linan i var bland annat mot Grizzlies och Clippers som är erkänt starka inside med Gasol och Jordan. Inatt möter han som sagt ett Miami som är svagt inside med Bosh som starter. Greg Oden fick 12 minuter senast för att försöka matcha Dwight Howard så jag tror inte vi kommer få se mycket av honom inatt då man matchar in honom väldigt långsamt.

Han har redan mött Miami två gånger den här säsongen och då tog han 10+10 (27 minuter) och 24+9 (29 minuter). Irving är skadad, Deng får det svårt mot Lebron och Waiters får det svårt mot Chalmers. Hawes kommer helt enkelt får mycket ansvar i offensiven inatt och kommer förhoppningsvis att leverera.

Jag går in med 4/5 units här!

Följ mig gärna på min nystartade twitter med där jag kommer skriva om NBA och betting.

@HooopsNBA

This is the stats tab
This is the post tip