Speltips Anaheim Ducks - Washington Capitals

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-03-19 03:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.82
Tips: 1
Tjena.

Många matcher inatt. Hittar Ducks till 1.82 hemma mot försvars värdelösa Caps.


Ducks lilla Losing streak på 4 matcher där 3 av dom första matcherna kom på hemmais och den sista borta i Saddledome tog sitt slut i fredags när man besegrade hemmastarka Avalanche i Pepsi Center. En helt galen andra period där Ducks gjorde hela 6 mål och vann således med 4-6. Sen beökte man Kings i ett LA derby och vann med 1-2.
Ducks börjar hitta tillbaka till sitt spel man hade innan och börjar lägga mer puckar på mål och gå mot mål.
Ducks ligger för närvarande på en andra plats i western där man står på lika många poäng som trean Sharks. Man har dock en match mindre spelade. Man ligger 4 poäng efter Blues som leder hela NHL. Ducks jagar hemmafördel och Presidents Trophy.
Ducks är ett riktigt starkt hemmalag och efter dom 3 raka förlusterna innan mini road tripen vill man nu vinna hemma.
Ducks som tradade till sig Robidas har inte gjort sin debut än men ska enligt raporter vara klar för spel. Fowler är spelaren som är frågetecken inför dagens match men kan komma till spel då han tränade på bra igår.


Washington är ett riktigt boogie lag. Man är väldigt dåliga bakåt, det är endast 5 lag före WSH i tabellen som har släppt in flest mål och det är Leafs,Oilers,Panthers,Islanders och Senators vilket säger en del om WSH försvar. Har sett båda matcherna mot Leafs och Nucks,
Det är inga två lag som är på toppen just nu och där har försvaret sett riktigt svajigt ut. Man spelade ut Leafs i dom första 10 minuterna av matchen senaste för att sedan ge bort matchen till Leafs som man brukar göra i dom flesta matcherna.
Man förlitar sig helt och hållet till Halak som man tradade sig till. Tror det kommer ställa till sig rejält idag mot ett tänt Ducks.
On the road släpper man in 3 mål/match och vill man vinna matcher så håller det inte i längden. Speciellt inte om man snittar under linan. Drar en liten jämnförning med att Ducks gör i snitt 3.5mål/match hemma och man släpper in strax över 2 bara.
WSH kommer sakna idag Laich som inte ens har följt med truppen och man har frågetecken inför dagens match på Grabovski,Erskine och Volpatti.
Ward som har gjort sin bästa säsong någonsin i NHL rent målmässigt tycker jag säger en hel del om dagens WSH. Ward är inget spetsforward och framför allt ingen målskytt. Senast han klarade linan på 20 mål var i AHL och laget Houston.


Nä, Ducks är helt enkelt bättre och med det försvaret WSH har för tillfället ställer jag frågan på hur vi kan få 1.82 på Ducks faktiskt, detta allt på förhand. Ja, Man kan säga att försvarets har förbättrats i WSH efter Halak och man har släppt in 2.5mål/match på dom senaste 6 matcherna. Vi vet hur det är i NHL och det kan sluta tvärtom men ser Ducks som ett riktigt bra spel inatt.

Lägger 4/5 Units på Ducks inatt. Hoppas vakna med ett leende.

Lycka till!
Spela på Anaheim Ducks - Washington Capitals hos Unibet
Spela nu
Johannn - 18 Mars 2014 - 19:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: