Speltips

Speltips Man Utd - Olympiakos

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-19 20:45 Spela här

Speltips Man Utd - Olympiakos
Land: Sverige Liga: Champions League
Odds: 3.00 Speltips: Man Utd att avancera
2014-03-19 20:45 Man Utd - Olympiakos Man Utd att avancera 3.00 grandgoals36

Tjena!

Inte ofta det blir rekar för min del när det finns så sjukt mycket begåvade och talangfulla rekare här på R&K :)

Iallafall för en gång skull blir det en rek från min sida inget säkert men bra odds anser jag och ett mycket bra spel! Många tror säkert att Olympiakos vinner utan tvekan eller iallafall avancerar i turneringen.. men näe det inte jag.

Man Utd är inne i en grymt dålig form för tillfället och det är ganska kört i liga spelet därav måste allt krut ligga på Champions League just nu, tränaren David Mayes för Man Utd behöver verkligen ett avancemang här om han ska ha någon framtid kvar i Man Utd, var jag har hört så har inte spelarna direkt get upp hoppet om ett avancemang här man tror verkligen på det!

Har sett att folk rekar båda laget gör mål i matchen och det anser jag inte vara ett bra spel detta på grund av att Man Utd inte är så dumma att gå på topp offensiv från start och riskera ett baklängesmål för då är det ju typ kört, visst kan det målet komma när dom väl satsar offensivt men var anser så kommer inte Olympiakos kunna göra något mål i denna matchen.

Iallafall Man Utd att gå vidare och avancera i Champions League till 3.00 pengarna tages alla dagar i veckan! detta på grund av att Man Utd har hemmaplansfördelen och att Olympiakos inte har det (jätte viktigt för deras del när det gäller alla supportrar som hjälpte dom sist fram till en 2-0 seger som till och med ansågs av Olympiakos spelare vid en intervju efter matchen, Man Utd har dessutom mycket mer erfarenhet i laget vid såna här situationer och tror att alla spelare ger 100% i denna matchen för det är den enda chansen för Man Utd att göra något bra och tror inte en enda spelare i Man Utd vill åka ut i Champions League när det går så dåligt i Premier League.

Man Utd att avancera@ 3.00
Man Utd att vinna och hålla nollan@ 2.30
Man Utd att leda i halvtid@ 1.90
Man Utd - Olympiakos slutresultat@ 3-0

/Rygga på egen risk :)

grandgoals36 - 19 Mars, 2014, 16:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Anks - 2014-03-19 18:06:15

Här tänker vi exakt lika, tung rek mannen!