Speltips Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-03-21 00:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.20
Speltips: 2
Spela på Speltips Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
Tjena.

Ducks spelet ville sig inte då Halak storspelade med hela 43 räddningar och vann matchen åt Caps. Inget och göra åt det. Blickar vidare och det tar oss till Motor staden Detroit.


Detroit går helt ok just nu med tanke på deras skade lista. Man har på dom senaste 10 matcherna ett facit på 5-4-1 och som vi vet så börjar det dra ihopa sig där det återstå mellan 12-14 matcher för lagen. Tar sig Wings till Slutspel tycker jag Babcock har stått för ett utmärkt arbete som Coach, Samtidigt visar det åt andra sidan hur dålig Östra är gentemot Västra tycker jag.
Iallafall. Wings ligger på en tionde plats i östra med inspelade poäng. Jackets som ligger på den sista slutspels platsen ligger på 76 poäng dock med lika många matcher spelade, Rangers som ligger på sjunde plats innehar 78 poäng dock med 70 spelade matcher gentemot Wings 68.
Senaste matchen Wings spelade var i tisdags mot Leafs. Man hade inte mycket tycker jag, Nyquist gjorde två mål(skoj för honom). Detta var två "frilägen" där han åkte ifrån backarna väldigt lätt och Alfies mål var 2mot1. Med andra ord hade Leafs gjort sin uppgift i matchen hade man vunnit denna. Wings hade annars inget tryck och inget att sätta emot tyckte jag där Howard stog för en riktigt bra insats annars.
Wings släpper in 3 mål/match på dom senaste 6 matcherna.
Som vi alla vet drars Wings av mängder av skador och jag tror detta kommer ta ut sitt mot Pens.
Till dagens match saknas följande spelare. Datsyuk,Zetterberg,Helm,Abdelkader,Ericsson,Jurco,Weiss och Samuelsson. Andersson och Cleary gjorde igår lätt träning på isen efter skador och där tror jag inte dom kommer till spel än.

Pittsburgh stog för en riktigt bra match senast mot Stars där både Kunitz och Neal var tilbaka och puff sa det så såg Pitts ut som ett helt nytt lag efter krossarna som dom fick utstå mot Flyers. Innan Stars matchen hade man B2B möten med rivalerna Flyers där man förlorade båda matcherna vilket var HELT rättvist sett matcherna. Man var inte med för fem öre i någon match, ja 3-4 hemma i B2B mötet men där var Flyers även då mycket bättre.
Innan dessa hade man 3 raka i dubbelmöte mot Caps och en borta vinst mot Ducks på dom 6 senaste. På dom 10 senaste matcherna innehar man samma record som Wings 5-4-1
Pitts har tappat första platsen i Östra efter att Boston har gått som tåget. Man ligger på en andra plats med 94 inspelade poäng där Boston har 99 dock med 1 match mindre spelad. Man är fortfarande ute efter Presidents Trophy vilken man även har chans till.
Pittsburgh kommer sakna idag Bennett,Conner,Dupuis,Letang,Martin och långtids skadade keepern Vokoun.

Man har möts en gång tidigare under säsongen och där vann Penguins komfortabelt med 4-1 även det i Joe Louis. Wings är faktiskt ett av dom sämre lagen hemma där endast Sens,Isles,Sabres och Panthers är sämre. Wings skador och det lite kaos aktiga försvaret tror jag Penguins otroligt skickliga forwards vinner denna.

Fleury vs Howard i kassen.

Penguins spelas. 3/5 Units @2.20!

Lycka till!
Spela på Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins hos Unibet
Spela nu
Johannn - 20 Mars 2014 - 19:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: