Speltips

Speltips AIK v Rögle

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-03-21 19:00 Spela här

Speltips AIK v Rögle
Land: Sverige Liga: Kvalserien
Odds: 2,35 Speltips: X2
2014-03-21 19:00 AIK v Rögle X2 2,35 holms

AIK var allt annat än bra mot Djurgården, trots att man till slut vann matchen. Trots fördelen av hemmaplan med ett dånande Hovet så fanns det varken fart eller idéer som talar för att det kommer att spelas elitseriehockey, med aik-tröjor, i Stockholm nästa säsong.
Men som sagt. Man fick ändå vinna. Och kanske kunde man tro att de tog med sig det till Örebro under onsdagskvällen då man gästade den rödvita armén.
Men icke. Det var egentligen aldrig någon fara för hemmalaget trots att matchen "bara" slutade 3-1.
Det är som det är och det får nog många tugga i sig. AIK slutade sist i SHL och det finns inga om eller men; kvalitén finns inte där och man är faktiskt allt annat än speciellt bra.
Det känns som om man kommer att få lita på att Daniel Larsson spikar igen. Och det är ju aldrig tryggt.

Och nu gästas man av Rögle. Ett Rögle som inte har någonting att förlora överhuvudtaget. Tvärtom gentemot AIK som glider ut på Hovets blanka is med ALLTING att förlora. Och vad jag sett av AIK hittills så klarar man inte av att hantera den situationen.
Rögle däremot. Är inne i ett jävla flyt för dagen. Gjorde det fantastiskt bra hemma mot Örebro. Kunde lika gärna snott åt sig någon eller några poäng.
Det syns klart och tydligt att man gått den långa vägen till Kvalserien tå tempot och timingen från början sitter där. Att spela hockeymatcher i stället för att träna är aldrig fel.
Jag varnade för Rögle i onsdagsbloggen. Det höga ML-oddset gick helt enkelt inte att bortse i från. Och det blev också vinst och tre mycket tunga poäng.
Man spelar bra PP. Man spelar bra i boxplay. Och man tar framförallt vara på lägena när de ges. Precis faktiskt så man slutar topp-2 i den serie så som denna.

Nu säger jag inte att Rögle går hela vägen. Men det jag däremot hävdar är att det inte finns någon som helst logik i att den här tvåan ska betala så jäkla högt som den faktiskt gör.
För AIK så stämmer inte mycket för dagen, medan puckarna studsar med skåningarna mest hela tiden.
Det i kombination med att spelarna i AIK tycker att det är skitjobbigt medan spelarna i Rögle njuter av varenda selund så, ja, Rögle får mitt förtroende den här aftonen.

holms - 20 Mars, 2014, 22:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!