Speltips Sheffield United-Wolves

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-03-22 14:30
Land: England
Liga: League One
Odds: 1.98
Tips: Båda lagen gör mål
Ja, det är bara ta av hatten för Nigel Clough och det fantastiska arbete han har gjort med the Blades. Sheffield United har bara förlorat 5 av 29 tävlingsmatcher sedan Nigel Clough tog över ansvaret i slutet av Oktober. Det kan jämföras med lagets 10 förluster på de 16 inledande matcherna av säsongen. Så visst är det är ett avsevärt mycket bättre Sheffield United nu. Sheffield Unted är som bekant inne i en ruskigt fin period där laget har vunnit TIO av sina elva senaste matcher. Närmast kommer the Blades från ett oavgjort resultat borta mot svårslagna Preston. United har dessutom hållit nollan i 10 av sina 11 senaste matcher. Och med tanke på deras form samt det enorma självförtroende hela klubben utstrålar för dagen så kan man inte räkna bort Sheffield United från en playoff-plats till The Championship. The Blades ligger på 10:e plats i tabellen med sina 48 inspelade poäng. 10 poäng upp till Peterborough på sjätte och den sista playoff-platsen men Sheffield United har en match mindre spelad. Visst blir det tufft men samtidigt återstår det 33 poäng att spela om för Sheffield United. Sen tror jag inte det ligger några tankar på Wembley ännu. Ju närmare laget kommer den 14 April desto mer kommer naturligtvis tankarna ligga där men United ska spela SEX ligamatcher innan semifinalen mot Hull. Mot Preston senast skadade sig försvararna Matt Hill (33/0) och Bob Harris (12/0) och missar matchen mot Wolves.


Wolverhampton har även dem varit inne i en mycket fin period men har gått ner sig resultatmässigt den senaste veckan. Ett oavgjort resultat HEMMA mot nästjumbon Shrewsbury förra Lördagen följdes upp av en 1-2 förlust borta mot Crawley i Tisdags. Två svaga resultat men kanske blev Wolves bekväma då laget dessförinnan hade NIO raka ligasegrar. Men dagsformen är tveksam. Visst, nu ser tabelläget bra ut för Wolves men det gäller att hitta tillbaka till vinnarspåret igen om laget vill ta en av de två direktplatserna upp till The Championship nästa säsong. Wolverhampton leder League One med sina 77 inspelade poäng, en poäng före tvåan Brentford och tre poäng före trean Leyton Orient. Wolves har dock spelat en match mer än Brentford men har en match till godo på Leyton Orient. Wolves har inga skador eller avstängningar som stör.


Visst det är två av seriens bästa defensivar som ställs mot varandra. MEN. Det är samtidigt två lag som kommer gå för segern. Sheffield United är naturligtvis alldeles för bra för att åka ur och kommer inte behöva kolla neråt i tabellen. Så länge chansen för playoff lever så kommer man gå för det. Och då är allt som räknas en seger här. Hemma på Bramall Lane är man dessutom riktigt starka och där har man gjort mål i 15 raka matcher. Där har även båda lagen gjort mål i 9 av Sheffield Uniteds 15 senaste matcher. Wolves behöver som sagt hitta tillbaka till vinnarspåret om inte de två direktplatserna ska glida laget ur händerna. Man har många olika alternativ offensivt som är vana att hitta målet. Wolverhampton har gjort mål i 15 av sina 17 senaste bortamatcher. Sheffield United tvingas dessutom till förändringar i sin backlinje och det är inte optimalt. Jag säger inte av vi kommer få se fem, sex mål här men jag tror vi kommer få se mål från båda sidor. Många bolag ligger i mina ögon mer rätt med runt 1.70-1.80 på båda lagen gör mål. När då Unibet sticker ut med 1.98 så blir det spel från min sida. Sheffield United firar 125 år under Lördagen och jag säger grattis redan nu.

OBS: Matchstart 14.25!
Spela på Sheffield United-Wolves hos Unibet
Spela nu
Killer - 21 Mars 2014 - 14:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: