Speltips Dynamo Dresden - Greuther Furth

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-03-21 18:30
Land: Tyskland
Liga: 2. Bundesliga
Odds: 1,90
Tips: Över 2,5 mål
Vi beger oss till Tyskland och Zweite bundesliga där jag har hittat ett intressant spel. Det är botten mot toppen i dagens match mellan Dynamo Dresden och Greuther Furth där båda lagen verkligen vill ha tre poäng. Mycket nöje!

Dresden ligger för närvarande på 17:e och näst sista plats i ligan och har 6 poäng upp till rätt sida om nedflyttningsstrecket. Det är ingen lätt uppgift som väntar i den avslutande tredjedelen av säsongen för Dresden, och det blir inte bättre av att deras form är helt urusel. Än så länge har 2014 bjudit på 3 oavgjorda och 3 förluster för Dresden del. De saknar alltså seger på det nu 3,5 månader gamla året. Just att spela oavgjort är något av Dresdens melodi denna säsongen då hälften av lagets matcher har slutat oavgjort. Det måste börja trilla in segrar inom kort om Dresden ska ha möjlighet att undvika nedflyttning denna säsongen och det är framförallt på hemmaplan dessa ska tas. Jag tror därför att vi kommer få se ett offensivt Dresden idag som verkligen vill ha tre poäng, trots det tuffa motståndet.

Motståndet idag står som sagt Furth för och om det är dålig form hos hemmalaget är det tvärtom för Furth. Furth ligger för närvarande på andra plats, vilket innebär direkt uppflyttning, med 44 poäng. De har 4 poäng upp till serieledande Köln och 2 poäng ner till tredjeplacerade Paderborn. Köln har som uttalat mål att gå upp till Bundesliga och om det ska bli verklighet måste den goda formen hålla i sig. Jag tror därför att vi kommer få se ett offensivt Furth som bjuder upp på dans trots bortaplan. Furth är obesegrade i sina fem senaste matcher, 2 vinster och 3 oavgjorda.

Hemmalaget har under säsongen haft ett målsnitt på 2,6 mål/match medans bortalaget har ett snitt på 2,9 mål/match. 5 av de 7 senaste mötena lagen emellan har gått över 2,5 mål och jag tror vi kommer få se ännu en målrik match i afton. Inget av lagen kan vara nöjda med 1 poäng med de förutsättningar som råder. Jag tror på en spännande match där båda lagen kommer hjälpa till att lösa linan på 2,5 mål. Över 2,5 mål till 1,90 synas utan att tveka!

/thompa94

EDITERAD 2014-03-21 17.41:38
Spela på Dynamo Dresden - Greuther Furth hos Unibet
Spela nu
Thompa94 - 21 Mars 2014 - 17:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: