Om du spelar på Halvtid/Fulltid hos bet365 får du insatsen tillbaka om matchen slutar mållös via deras 0-0 erbjudande.

Matchstart 13.45. Spelar Chelsea 1 ht/ft till 2.87 på bet365 i matchen mot Arsenal.

1. Chelsea 30 20 6 4 56:23 66

2. Liverpool 29 19 5 5 76:35 62

3. Arsenal 29 19 5 5 53:28 62

Halvtidstabell:
3. Chelsea 30 13 14 3
4. Arsenal 29 12 12 5

Hemmahalvtidstabell:
3 Chelsea 15 8 6 1 30

15 - 5 i målskillnad

Bortahalvtidstabell:
7 Arsenal 15 5 5 5 20

8 - 9 i målskillnad

Chelsea har 7 fulltidssegrar av 8 när man haft ledning i halvtid hemma. 11 av 13 totalt sett.
Arsenal har 3 fulltidsförluster av 5 när man legat under i halvtid borta.

Läget i lagen: Chelsea saknar Ramires och Willian, som är avstängda. Tänkbart lag:

Cech
Ivanovic, Cahill, Terry, Azpillicueta
Lampard, Matic
Schürrle, Oscar, Hazard
Etoo

Arsenal saknar Diaby, Wilshere, Walcott, Ramsey, Özil. Rosicky och Oxlade är tveksamma men väntas kunna spela. Tänkbart lag:

Wojicech
Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs
Arteta, Flamini
Oxlade, Rosicky, Cazorla,
Giroud

Chelsea har haft ledningen hemma mot Arsenal i halvtid i fyra raka matcher. Tre gånger har man vunnit till slut, undantaget är den galna matchen Arsenal vann med 5-3 på Stamford Bridge.

Kommentar: Arsenal har gått mållösa från två matcher mot Mourinhos Chelsea i år. Ett Chelsea som aldrig förlorat en hemmamatch i ligan. Jag tänker på hur det sett ut i halvtid när Chelsea mött toppkonkurrenterna hemma den här säsongen:

2-1 mot Liverpool
1-0 mot Manchester City
2-0 mot United.

Mållös första halvlek mot Everton och Tottenham.

Många är inne på att Chelsea vinner det här, det är ju jag med. Chelsea har kommit ut starkt i hemmamatcherna mot topplagen, vilket man knappast kan säga om Arsenal i deras bortamatcher mot topplagen. i halvtid har det stått:

17-0 (eller vad det var?) mot Liverpool
2-1 mot City
1-0 mot United.

Ledde visserligen senast mot Spurs. Men har alltså legat under i halvtid i fem bortamatcher av femton, vilket är relativt mycket för ett lag som förlorat fem matcher på hela säsongen.

När Arsenal spelar mot Chelsea brukar det vara samma visa varje gång känns det som. Chelsea kommer ut taggade och hungriga medan ett yrvaket Arsenal inte får igång något spel förrän det står 2-0 till hemmalaget. Chelsea förlorade mot Aston Villa i ligan senast men såg bra ut igen när man avfärdade Galatasaray rätt så lätt. I och med förlusten mot Aston Villa är det bara seger som gäller här. Med tanke på statistiken Chelsea har i första halvlek och att jag tror att Mourinho kommer vilja trycka ner Arsenal i skoskaften på en gång känns det som att spela 1/1 till mycket högre odds än rak etta är ett bättre val. När Chelsea spelar hemma tar man initiativet och vi lär inte få se en Mourinhobuss av den typen vi fick se på Emirates i vintermötet. Leder man bara i halvtid känns det som att ettan är hemma, har mycket svårt att se mitt Arsenal jobba till sig poäng från ett underläge.

Arsenal har en seger på de fyra senaste bortamatcherna i ligan och senast mot Tottenham var det en del tur och oförmåga från Spursspelarna som såg till att det blev tre pinnar.

Jag är Arsenalfan, vilket många som läser mina rekar säkert känner till. I första hand hoppas jag Arsenal tar poäng här, men jag tror man får det mycket svårt att över huvudtaget göra mål på Chelsea med de avbräck man har. Därför kan jag inte bortse från att se värdet på hemmalaget här. Väljer man raka ettan, fine. Men jag tycker, med statistiken i ryggen, att det finns större värde i att spela 1/1 till 2.87 än rak etta till 1.85.

Om Chelsea vinner ht/ft vinner jag pengar. Om Arsenal tar poäng blir jag glad. Följaktligen slutar väl den här matchen x/1 eller 2/1 ft/ht. Men logiken i min skalle säger annat. 2-0 i ht och som slutresultat är mitt tips.

@nokkan21


This is the stats tab
This is the post tip