Fin vinst igår och idag tar vi en ny. Jag har spelat två spel sen tidigare och var aningen för snabb att lägga dom. Trail Blazers -2 och Miami Heat -6. Dom är nu nere i -1(1.95) och -5.5. Jag väljer att trots det att reka 76ers +16.5 mot Chicago Bulls. Konstigt kan tyckas med tanke på att 76ers är för stunden NBA:s sämsta lag med 23 raka förluster.

Det står klart att Bulls vinner. Jag kan verkligen inte se framför mig hur 76ers ska klara av att vinna nu, men det spelar ingen roll. Bulls måste vinna med en marginal på 17 poäng och jag är långt ifrån övertygad att man klarar av det. Båda lagen är B2B och Bulls brukar inte likt vissa andra lag gå ner sig av ren trötthet.

Det som talar för reken är att Bulls fina form har tagit sig en smäll. Man är inte fullt lika starka offensivt och ens offensiva snitt på 93.2 är väldigt lågt. Nu ligger man strax under hundra och jag skulle gissa att man landar kring hundrastrecket idag. 76ers har efter all star ett snitt på 94.7 och om man ser till deras senaste tio matcher så har man landat under 90 poäng endast två gånger. Jag tror på en seger för Bulls med 102-91 är det betyder en klarad lina.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip