Vinnare Deltävling 8 (Isracing) - Danill Ivanov @2,00 Svenska Spel

Sista deltävlingen i Isracingens VM-serie. Det är en som en ”lillebrorssport” till speedwayen. Isracing är rätt häftigt att se på plats. 2,8 cm långa spikar på hjulen och i kurvan ligger man nästan med skallen i isen.

Ryssland är ruskigt dominanta i denna sport. Totalt överlägsna. Danill Ivanov är den som dominerar av ryssarna. Han har en totaldominans. Lite som Zlatan mot resterande i landslaget.

Idag är det den sista deltävlingen och Ivanov har 6p tillgodo mot tvåan Koltakov. Man körde den sjunde deltävlingen igår så det är samma bana. Ivanov var helt dominant också och stod på 6 fulla segrar när det var dags för final. I finalen tappade han dock kontrollen på cykeln vilket är rätt ovanligt då han sällan gör misstag. Detta gjorde att han kom ut en bit och resten körde om. Annars hade han garanterat tagit det.

Samma bana och idag ska han säkra sitt VM-guld. Koltakov tar aldrig igen dessa 6p. 3, 3, 3, 3, 3, 3, 0 igår bör bli 7 raka 3:or idag. Oddset bör ligga på ca 1,65 i mina ögon. Ivanov går till final alla gånger. Där har han mer än 50% chans att vinna. Spelar 3/5 units på Ivanov till 2,00 hos Svenska Spel

This is the stats tab
This is the post tip