Speltips Detroit Red Wings - Minnesota Wild

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-03-24 00:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1,88
Tips: ML Red Wings
Tjena. Överspelet på 4,5 mål i Frölunda - Linköping satt med säkra 6-2 seger till hemmalaget och formen är god i skrivande stund.

Inatt blickar jag mot Joe Louis Arena och ser Detroit Red Wings - Minnesota Wild.
Där det är två lag mötte varandra redan i den förra omgången i Minnesota.

Red Wings besegrade i förra matchen Minnesota Wild med 3-2 på bortais. En jämn batalj där Red Wings drog det längsta strået och hoppet till slutspel lever vidare.
Red Wings ordnade i och med segern senast sin tredje raka seger.
På lagets tio senaste matcher har det slutat med 5 segrar, 4 förluster och 1 förlust efter övertid/straffar 5-4-1.
Med den stigande formen så har Red Wings klättrat upp på slutspelsplats i Eastern Conference med 79 poäng efter 70 spelade matcher. Med ett poäng bakom sjuan Toronto Maple Leafs men har samma poäng som nian och laget utanför slutspel Washington Capitals.
Hemma i Joe Louis Arena har däremot spelet inte varit lika bedårande som det brukar vara. Med 39 poäng på 35 hemmamatcher så är Red Wings Eastern Conference tionde bästa hemmalag. Med en statistik 15 segrar, varav 6 efter övertid/straffar och 20 förluster, varav 9 efter övertid/straffar.
Red Wings senaste hemmamatch var mot Pittsburgh Penguins. En match som svängde om vartannat men Red Wings tog den viktiga extra poängen med endast 0,4 sekunder kvar av förlängningen och segersiffrorna skrevs till 5-4.
Red Wings har på sina tio senaste hemmamatcher tagit poäng i samtliga och har gått segrande ur åtta av dessa tio.
Red Wings saknar en drös med spelare inatt:
J. Ericsson (borta resten av säsongen)
J. Abdelkader
T. Jurco
J. Andersson
P. Datsyuk
S. Weiss
H. Zetterberg
D. Cleary
M. Samuelsson

Wild förlorade som sagt sin förra match mot Red Wings med 3-2 på hemmaplan.
På lagets tio senaste matcher så har det blivit 3 segrar, 3 förluster och 4 förluster efter övertid/straffar.
I Western Conference så befinner sig Wild trots det på slutspelsplats med 83 poäng efter 71 spelade matcher och ligger därmed sjua. Med tre poäng bakom sexan Los Angeles Kings så har Wild en något säkrare mark ner till nian Dallas Stars som är sex poäng efter.
Wild på bortaplan den här säsongen är ingen god kombination. Med 32 poäng på 35 bortamatcher så är Wild Western Conference tolfte bästa bortalag. Med en statistik på 13 segrar, varav 5 efter övertid/straffar och 22 förluster, varav 6 efter övertid/straffar.
Wild förlorade sin senaste bortamatch mot New Jersey Devils med 4-3 efter förlängning. Trots stark upphämtning i den tredje perioden från 1-3 till 3-3 så räckte det inte för seger.
Wild har på sina fem senaste bortamatcher två segrar och tre förluster.
Även Wild saknar en del spelare ikväll:
K. Ballard (spelar ev inatt)
M. Rupp
N. Backstrom
J. Zucker
J. Harding

Historia:
Två lag som har mött varandra en hel del gånger förr om åren har den här säsongen mött varandra en gång och det var i förra omgången då vann Red Wings med 3-2 på bortaplan.
På lagens tio senaste bataljer så har det slutat med sex segrar för Red Wings och fyra för Wild.
I Joe Louis Arena har dom fem senaste matcherna slutat med tre segrar för Red Wings och två för Wild.

Kommentar:
Två slutspelsjagande lag som snart är inne på sista tio matcherna för säsongen och varenda poäng framöver kommer vara livsviktig för slutspelsdrömmarna ska nå.
Jag tror att denna match kommer att vinnas av Red Wings. Detta trots att Red Wings saknar en hel del viktiga kuggar som, Datsyk, Zetterberg, Ericsson mfl mfl.
Jag tror att Red Wings vinner till stor del på att laget har trots sina skador visat karaktär och alla sliter för varandra och visar att laget kan vinna trots att dom största stjärnorna är borta.
Sen att hemmaspelet har blivit riktigt bra den senaste tiden och med poäng i tio raka matcher så är det mycket som talar för att Red Wings ska klara av att vinna över Wild. Ett Wild som har varit otroligt dåliga på bortais den här säsongen och förlitar sig på stor del på hemmaspelet där mestadels av poängen tas så är Wild nöjda med att få med sig ett poäng i nattens match.
Jag tror ett formstigande Red Wings löser två pinnar på bortasvaga Wild inklusive övertid och straffar till 1,88 på Betsafe.

Startande målvakter:
Red Wings: J. Howard Matcher: 43 Impm: 2,64 Räddningsprocent: 91,3%
Wild: I. Bryzgalov (startar förmodligen) Matcher: 23 Impm: 2,86 Räddningsprocent: 91,1%
Spela på Detroit Red Wings - Minnesota Wild hos Betsafe
Spela nu
Haze91 - 23 Mars 2014 - 21:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
grandgoals36 - 2014-03-24 00:14

Rygg!

Jobbasigupp - 2014-03-23 23:07

rygg !

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: