bet365 livestreamar matchen.

Här ska det vara klasskillnad! CSKA ligger på femte plats i ligan och slåss i alla högsta grad om att nå en championsleague plats till nästa säsong.
Anzhi (laget som dansade ett tag med storvärvningar som Roberto Carlos och Samuel Etoà³) ligger däremot toksist i serien med en enda seger på 21 spelade matcher.
Har sett Anzhi ett flertal gånger iår och dem har inte imponerat en enda match.
Till årets säsong var Anzhi tvungna att sälja av i stort sett alla sina spelare som höll någon som helst klass och årets trupp är inte alls speciellt vass, stjärnan är Bilyaletdinov men han håller absolut inte den klassen att han kan lyfta ett lag själv!
CSKA däremot har fortfarande en riktigt vass trupp med klasspelare som Ahmed Musa, Tosic, Doumbia, Akinfeev, Dzagoev osv osv.
De råder alltså stor klasskillnad mellan dessa lag i grund och botten och jag kan aldrig tänka mig att CSKA skulle tappa viktiga poäng mot tokjumbon Anzhi!
Det skiljer hela 25 poäng mellan dessa två lag inför dagens match och med tanke på hur viktigt det är för CSKA med tre poäng för att hänga på i CL-racet så kan jag aldrig tänka mig att dem tappar poäng i Anzhi!

2.30 är taget alla dagar i veckan utan att ens tveka! På tok för högt odds i mina ögon och det tackar jag för!
Rygga på egen risk men jag känner mig tvärsäker på den här och tänker spela hårt!

Kommentera gärna

//Stoffe

This is the stats tab
This is the post tip