Brookyln Nets löste igår en vinst under OT. +2.5 satt därför till ett odds på 2.20! Nu går vi mot fjärde raka och det är Rockets som ska se till att så blir fallet!

Houston Rockets -4.5 till 1.90 borta mot ett formstark Charlotte Bobcats. Bobcats har sju vinster på deras tio senaste varav en varit mot Trail Blazers nu senast. Bobcats som snittar låga 96 poäng har under deras L10 snittat 101,4 poäng. Det är en förbättring med fem poäng vilket kan vara väldigt avgörande.

Rockets ska trots Bobcats fina form kunna klara av att vinna och det med en marginal på fem. Rockets åkte på tre raka försluter mot Thunder, Bulls och Heat men har efter det studsat tillbaka fint och kommer med tre raka vinster där alla varit väldigt klara. Man hur vunnit med en marginal på 7 pts, 23 pts, samt 38 poäng. Howard är tillbaka och det var lite det jag väntade på. Det är därför reken kom upp så sent och även därför jag håller den kort. Upp med den direkt! Beskedet kom för 12 minuter sen så hoppas ni har överseende.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip