Speltips

Speltips Nottingham v Charlton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-25 20:45 Spela här

Speltips Nottingham v Charlton
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,00 Speltips: X2
2014-03-25 20:45 Nottingham v Charlton X2 2,00 holms

Det svänger snabbt i den här sporten som kallas för fotboll, det gör det sannerligen.
Det är väl säkert en hel del som minns Nottingham som ett av de absolut stabilaste gängen i hela världen i slutet på förra året.
Man agerade med en väldig pondus där framförallt försvarsspelet var i en klass för sig. Och trots att man inte hade några vettiga anfallare alls att laborera med så gick man ändå som tåget.
Men det var då. Nu har nämligen verkligheten hunnit i fatt. Och det på ett sådant tråkigt vis att en trupp som absolut inte alls behöver några skador - den har nu fått det så det räcker och blir över.
Man fick alltså med en ytterback som anfallare i Greg Halford (även om han gjorde det oroväckande bra) förlita sig på det briljanta mittfältet man besatt. Ja, jag skriver besatt, för nu är det annorlunda.
Forest gasade på med Andy Reid (32/9) och Henri Lansbury (26/7) som gigantiska fältherrar och då spelade det ingen roll att det inte fanns någon vettig anfallare, för man tog sina poäng ändå.
Som sagt, det var då. Och nu är nu. Och nu är formen så jävla kass på Nottingham att man nästan blir mörkrädd. I alla fall om man jämför med hur det såg ut förr.
Och varför ser det ut så här?
Jo. De två gubbarna som nämndes ovan är skadade. Tidigare har bara Lansbury funnits på den tråkiga listan, men nu finns alltså även Andy Reid där.
Andy Reid, 9 mål och 12 assist hittills. Det är han bäst på i laget. Både gällande mål och assist. Han lämnar ett sådant tomrum så käre min skapare.
Och dessa två ihop - omöjliga för Nottingham att täcka upp för.
Sedan för att nämna i förbifarten, även backen Chris Cohen (16/1), som alltid är bra när han spelar, även han är ur spel. Sedan saknas hyggliga pjäser som Jack Hobbs (27/1), Eric Lichaj (24/0), David Vaughan (5/0) och Dexter Blackstock...
I det här läget när alla förluster rasslat in skyller man allt på managern Billy Davies och ger honom foten.
Nu letar Nottingham febrilt ny boss, men ännu vill ingen ta över det sjunkande skeppet. I går tackade Neil Warnock nej till jobberbjudandet. Men sista ordet är nog inte sagt där.
I kväll leds laget av Gary Brazil, men han är absolut ingen långsiktig lösning.
Nu möter man förvisso ett bortasvagt Charlton. Men det är ett Charlton som faktiskt visat upp en stabil defensiv på senare tid. Är svårtslaget och behöver varenda poäng som finns att hämta med tanke på bottenträsket.
Nu när Nottingham visar upp den svaga formen man gör (inte en seger sedan i början på februari, eller åtta matcher om ni så vill) och man också saknar de blytunga gubbarna, ja då har jag svårt att förstå motiveringen på det höga oddset på Charlton.
Hemmalaget visar absolut ingenting av värde för dagen, och får en svår nöt att knäcka här. Dessutom rätt nyligen efter den pinsamma förlusten i derbyt i helgen som var.


Gör bara Charlton ett, då räcker det här spelet väldigt, väldigt långt. Jag är inte heller helt obekväm i att det här kan sluta 0-0, vilket inte skulle göra att smack.
Hur som helst. Charlton trollar åt sig en poäng. På ett eller annat vis.

holms - 25 Mars, 2014, 04:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2014-03-25 17:30:50

83 spelmöjligheter i dag på en Långenlista. Nottingham och Charltons 6 senaste matcher;
Nottingham med usla 4 förluster och 2 oavgjorda. Charlton lika aptitretande; 3 förluster 2 oavgjorda och en vinst. Vinsten kom inte ens i den senaste matchen. Men dåförtiden var det visserligen upp - man knappast en uppsendeväckande uppåtgång. Dessutom talar vi bleka och frenetiska England där hipp som happ inträffar regelmässigt framför näsan på Stryktipsälskare
Av 83 matcher på Långenlistan är denna den sista jag skulle välja att kasta möda på. Gå och köp en glass istället för syresättningens skull.

Rob72 - 2014-03-25 09:08:29

Eller så spelar man Charlton +0.5 till 2.025 på samma bolag ;)