Speltips

Speltips Edmonton Oilers - San Jose Sharks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-03-26 02:30 Spela här

Speltips Edmonton Oilers - San Jose Sharks
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1,90 Speltips: 2
2014-03-26 02:30 Edmonton Oilers - San Jose Sharks 2 1,90 Haze91

Hallå! Nattens NHL med överspelet 5,5 mål i Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators satt då Senators vann med 4-3 efter straffar.

Inatt är det åter igen en massa matcher i världens bästa liga och gör blickar mot Edmonton Oilers - San Jose Sharks.

Oilers form är påväg neråt. Nu senast en match på hemmaplan mot andra bottenkollegan Calgary Flames. Där satte Oilers det första målet men det var nog det enda positiva med att ta med sig från den matchen. Flames vann tillslut med 8-1 och Oilers fick även målvakten Victor Fasth skadad.
Oilers har på sina tio senaste matcher 5 segrar, 4 förluster och 1 förlust efter övertid/straffar.
Oilers ligger på den sista platsen i Western Conference med 59 poäng på 72 spelade matcher och säsongen är över för Oilers del och har även hela åtta poäng upp till närmsta motståndare Flames.
Hemmaspelet har inte varit något vidare den här säsongen. Med 34 hemmamatcher så har det resulterat i 29 inspelade poäng. Med en statistik på 13 segrar, varav 4 efter övertid/straffar och 21 förluster, varav 3 efter övertid/straffar och en målskillnad på 90-111.
Oilers har på sina fem senaste hemmamatcher två segrar och tre förluster.
Oilers kommer komma till spel utan:
A. Belov (spelar ev inatt)
V. Fasth (spelar ev inatt)
N. Yakupov (spelar ev inatt)
J. Joensuu

Sharks kommer till spel med två raka strafförluster. Nu senast mot Calgary Flames på bortais och matchen innan på hemmaplan mot Washington Capitals med 2-3.
Sharks har på sina tio senaste 7 segrar, 1 förlust och 2 förluster efter övertid/straffar.
Sharks har desto mer att spela för den här säsongen. Med 101 poäng på 73 matcher så ligger Sharks på en andra plats i Western Conference. Med två poäng bakom ettan St. Louis Blues och två poäng ner till trean Anaheim Ducks. Noterbart är att Sharks har två mer spelade matcher.
Bortaspelet har varit stabilt för Sharks del. Med 44 poäng på 37 bortamatcher så är Sharks Western Conference femte bästa bortalag. Med en statistik på 20 segrar, varav 7 efter övertid/straffar och 17 förluster, varav 4 efter övertid/straffar och en målskillnad på 103-100.
Sharks har tagit poäng i fem raka bortamatcher och hade det blivit seger i den senaste matchen så hade Sharks kommit till spel med fem raka segrar på bortais. Nu är det däremot fyra segrar och en förlust på lagets fem senaste bortamatcher.
Sharks kommer komma till spel utan:
L. Couture (spelar ev inatt)
R. Torres
T. Hertl

Historia:
Detta kommer bli lagens fjärde möte för den här säsongen.
Det första mötet spelade med Oilers som hemmalag och där vann Sharks med 3-1.
Den andra matchen spelades med Sharks som hemmalag och Sharks vann med stabila 5-1.
Den senaste matchen med Oilers som hemmalag vann Oilers med 3-0. En osannolik match av B. Scrivens som räddade 59 skott. OVERKLIGT!
På lagens tio senaste möten så har det slutat med tre segrar för Oilers och sju för Sharks.
Dom fem senaste mötena med Oilers som hemmalag har slutat med en seger för Oilers och fyra för Sharks.


Kommentar:
En match med botten mot toppen. Oilers säsong har varit miserabel och det låg nog inte i lagets planering att ligga avsågade i Western Conference med tio omgångar kvar att spela. Medan Sharks har chans för att vinna Western Conference men då kommer det att behövas seger i dessa matcher. Det vill säga mot lag som inte har något att spela om. Sharks förlorade sist mot Flames och revanschlusten bör vara hög för att det är ingen lite morot att ha chansen att vinna sin Conference medan Oilers har förlorat två raka matcher på hemmaplan mot nästjumbon Oilers och jumbon i Eastern Conference Buffalo Sabres.
Med ett Sharks som lyser av revanschlust sen rånet senast laget var på besök mot Oilers och ett Sharks som trivs bra mot Oilers så om det inte blir underskattning så ska Sharks vinna denna match.
Jag väljer att spela Sharks som segrare till 1,90 på bet365 .

Haze91 - 25 Mars, 2014, 20:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Freeway - 2014-03-25 22:51:42

Mot bättre vetande ryggar jag,då jag faller på san jose JÄMT . Men vad säsongen har bevisat så är det ju att man inte spelar på laget man vet kommer vinna,utan laget man vet kommer förlora...