Speltips Sassuolo v Sampdoria

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-03-26 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 2,20
Speltips: Över 2,5 mål
Spela på Speltips Sassuolo v Sampdoria
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 2,5 mål
bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.

Sampdoria stod för säsongens absolut bästa offensiva insats senast vilket resulterade i en formidabel 5-0 slakt hemma mot Verona.
När Roberto Soriano i den 38:e minuten skickade in 3-0 så var hela spektaklet över. Eller, det var det väl kanske redan i den 23:e minuter när Sampdoria ökade på från 1 till 2-0.
Jag jag inte riktigt förstått snacket gällande Sampdoria när jag försökt hängt med. En hel del har varit oroliga för en degradering under säsongen, men några sådana tankar har i alla fall inte flugit igenom mitt huvud. Finns för många lag som är så mycket sämre.
Nu verkar i alla fall alla ha dragit en lättandes suck (inte minst lagledningen) och konstaterat att kontraktet är säkrat och allt är frid och fröjd så långt.
Och då tänker jag lite så här. Med den fantastiska offensiven man visade upp senast. När man nu inte känner sig pressade att ta poäng, att man nu kan spela helt avslappnat och bara spela för bättre placeringar uppåt, nog kan man släppa än mer på tyglarna då?
Det är i alla fall vad jag vill tro. Och då passar det väl helt okej att gästa laget som släppt in allra flest mål på hemmaplan.

Sassuolo, näst sist i ligan, har hemma släppt in 29 mål. Näst sämst hemska Livorno på 24.
De goda råden börjar bli dyra i botten och trepoängarna måste börja studsa in nu. Och går man inte framåt hemma mot ett avslappnat Sampdoria, ja då är det ju både en, två och tre personer som bör avgå med omedelbar verkan.
Hemmalaget kan också glädja sig åt att skyttekungen Domenico Berardi (12 pytsar, ÖVERLÄGSET bäst i laget) är tillbaka från avstängning, Vilket inte gör det här spelet sämre, så klart.

Till sist. Det har ju faktiskt hänt förr att det blivit en och annan balja mellan dessa två lag.
Den 3:e november så möttes man i Genoa. Och det blev en match för tittarna att minnas.
Då 4-3 till Sampdoria efter en andra halvlek det slog gnistor om.

Och ja, till 2,20 så vill jag ju gärna tro att det kan ske igen ...
Spela på Sassuolo v Sampdoria hos William Hill
holms - 26 Mars 2014 - 01:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Lazzon - 2014-03-26 16:04

Sampdoria ö1.5 ger @2.75 gånger degen, måste väl sitta bättre av din motivation till spelet att döma? Det blir mitt val i alla fall!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: