Speltips

Speltips Halmstad - Örebro

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-30 17:30 Spela här

Speltips Halmstad - Örebro
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.10 Speltips: Örebro DnB
2014-03-30 17:30 Halmstad - Örebro Örebro DnB 2.10 ludugg

Den Allsvenska säsongen drar äntligen igång och det firar vi! Jag är ny här och tänkte reka lite svensk fotboll och inleder direkt med Örebro 0 (=DnB) till 2.10!

Örebro knep andraplatsen i superettan ifjol, och tog därmed en direktuppflyttningsplats till allsvenskan. Inför säsongen har man värvat bra i form av exempelvis tre AIK:are, Crespo (Alhassan "Crespo" Kamara), DG (Daniel Gustavsson) och RÅP (Robert Åhman Persson). Dessa tre herrar kommer att göra stor nytta för Örebro under säsongen, och framförallt RÅP vill jag lyfta fram. RÅP kommer tillföra enormt på mittfältet och trygga defensiven samtidigt som han kan komma att göra några mål. Tyvärr så har han problem med sitt knä och kommer inte att spela mot Halmstad. Inte heller Crespo kommer komma till spel efter han dragit på sig en skada mot Vålerenga och tvingas till operation.

Jag tror att trots skadorna på Crespo och RÅP så har man en stor chans till vinst. Oscar Jansson kommer hålla tätt i målet och framför sig har han nyförvärvet Erik Moberg. Hasani och Holmberg ska kunna producera något framåt för sitt Örebro mot ett darrigt HBK-försvar, så man står inte och faller med Crespo. Örebros största motståndare i matchen är inte Halmstad, utan naturgräset.

Halmstad var tvungen att kvala sig kvar mot Sundsvall ifjol och tippas även den här säsongen hålla till i bottenskiktet. Om Boman eller Baldvinsson försvinner eller skadar sig har man stora problem. I matchen mot Örebro förvantas dom starta men det ska inte räcka till en vinst.

Halmstad har gått knackigt under försäsongen med endast två vinster och en målskillnad på -5. Svenska Cupen inräknat där man åkte på smällar mot både Djurgården och Sirius. HBK har endast vunnit mot lag från lägre rankat division men det är svårt att säga vad det betyder då försäsong alltid är försäsong. Även fast cupen är tävlingsmatcher.

Örebro å andra sidan har gått starkt där man har sex vinster, en oavgjord och tre försluster. ÖKS åkte ut redan i somras från svenska cupen och har därför inte spelat några tävlingsmatcher.

Premiär är alltid premiär och det kan vara svårt att veta exakt vart lagen ligger men jag finner inte Halmstad som vinnare i detta möte. Anser att Örebro har en bättre chans och pengarna tillbaka vid X till 2.10 är bara att tacka och ta emot!

ludugg - 26 Mars, 2014, 15:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze - 2014-03-27 21:13:19

Nordin Gerzic klar för Örebro.