bet365 livestreamar alla La Liga-matcher.

Länge sedan man skrev en rek här inne då tiden varit knapp men ska nu försöka återuppta detta. Blir väldigt förvånad när jag ser hörnoddsen på denna match och spelet i sig behöver ingen närmare motivering.

Sevilla tar idag emot ett revanschsuget Real Madrid men jag vågar mig inte på 1x2 med tanke på Sevillas form så därför riktar jag in mig på hörnspelet. bet365 ger i skrivande stund 1,66 på Att Real ska få över 4,5 hörnor och det oddset tycker jag är magiskt. Man håller Sevilla som favorit till att vinna hörnkampen (vilket man mycket väl kan göra) men risken att Real INTE ska klara av minst 5 hörnor i en match där man måste gå för vinst (som alla andra matcher framöver) ser jag som väldigt liten. Visst har Sevilla också allt att spela för och därav att jag inte rör 1x2, men med Bale och Ronaldo på kanterna så vet vi att det skapas mycket framåt. Enda minuset i spelet är att en mycket underskattad di Maria är borta idag och hans fart och speed hade behövts för hörnornas skull. Nu kommer troligen Isco in som är en mer central spelare.

Den största pengen går till Real över 4,5 hörnor och en medelpeng går till Real först till 5 hörnor till oddset 2.30 som jag också anser vara ett rejält överodds.

This is the stats tab
This is the post tip