Speltips

Speltips Brooklyn Nets @ Charlotte Bobcats

Sport: Basket Spelstopp: 2014-03-27 00:00 Spela här

Speltips Brooklyn Nets @ Charlotte Bobcats
Land: USA Liga: NBA
Odds: 2.20 Speltips: Brooklyn Nets
2014-03-27 00:00 Brooklyn Nets @ Charlotte Bobcats Brooklyn Nets 2.20 ABN

bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

Ursäktar för att det inte kom någon rek igårkväll men john blund kom och besökte när jag låg och glodde på TV. Nåja, jag bjuder på ett extra fint odds inatt istället.

Brooklyn Nets fina form har vi redan gjort oss bekant med i en tidigare rek som ni kanske minns (dom mötte Dallas och vann!) och sedan den reken gick man och förlorade en match på övertid mot Pelicans.

Oavsett förlusten måste jag säga att jag är väldigt imponerad med hur Nets har fått det att fungera med en skadad Lopez. Johnson och Pierce har gjort det riktigt bra på senaste tiden för att inte tala om Plumlee. Allt
Detta har jag dock redan skrivit om i en tidigare rek som ni kan hitta på min profil (Nets - Mavericks) så jag tänker inte gå igenom det igen.

Bobcats på andra änden kommer att försöka stå emot ett Nets man förlorat mot bara en vecka innan denna matchen spelas. Ett halvtaskigt 3-2 record på L5 pekar på att man är inne i en liten svacka och frågan är om man kan kriga sig ur den mot ett lag som Nets som spelar bättre och bättre basket varje dag som går.

Med skador på spelare som Thornton, Garnett och Kirilenko i samband med bortaspel för Nets kan man nästan förstå hur spelbolagen har satt oddsen men sanningen är att utan Garnett har Plumlee steppat fram och att Kirilenko troligtvis spelar inatt. Thornton spelar troligtvis inte och det är på bortaplan men det är dom enda två minusen jag kan se för Brooklyns del i denna matchupen.

Oddset 2.20 på Nets rak är riktigt spelvärt och det klipper jag till på. Jag förväntar mig en ganska tät kamp där Brooklyn i slutändan plockar det med 4-5p precis som i marchen mot Dasllas.

Följ mig på twitter för fler spel! @ ABNBetting

ABN - 26 Mars, 2014, 18:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!