Speltips

Speltips Steaua Bukarest - Dynamo Bukarest

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-27 19:30 Spela här

Speltips Steaua Bukarest - Dynamo Bukarest
Land: Rumänien Liga: Liga
Odds: 1.98 Speltips: 1+ asian
2014-03-27 19:30 Steaua Bukarest - Dynamo Bukarest 1+ asian 1.98 fritjof

Chip,chip på er bettinglovers :)

Det vankas stekhet derby i den Rumänska cupen mellan Steaua och Dynamo Bukarest. Lagen e framme i semifinal och här är jag övertygad om att Dynamo kommer stå upp o fixa minst oavgjort.
Visst att Steaua är ligans bästa lag, och man är på god väg mot sin 2:a raka liga titel. Men kvällens match i cupen spelas på National arenan och Dynamo räknar med att ha minst 10 000 galna fans som stöd.

Lagen möttes även nyliggen i ligan och då fixade Dynamo 1-1 på bortaplan. Dynamo är under ombyggnad denna säsong, sedan laget bytt ägare. Man har gjort ett bra jobb hittills, speciellt sedan Flavius ​​Stoican tog över tränar sysslan i slutet av förra året. Nu har man klättrat upp till en fin 4:e plats i ligan.

Steaua är ofta misstänkta för "fixade" matcher. Då både ägaren för klubben och den fotbollsansvarige chefen sitter i fängelse under utredning just nu, så kan ju även detta ha en negativ påverkan för spelarna.

Inga större avbräck för ngt av lagen i start elevorna. Det här kommer att bli ett hett laddat möte från start till slutsignal och som sagt, Dynamo kommer sälja sig dyrt o fixa förhoppningsvis 1 poäng, som man även gjorde i ligan för några veckor sedan.

Mitt spel blir: +1 asian på Dynamo till 1.98. Vilket innebär att det blir vinst på minst oavgjort för Dynamo och pengarna tillbaka vid uddamålsförlust.

Chip,chip :)

fritjof - 27 Mars, 2014, 09:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!