bet365 livestreamar alla La Liga-matcher.

Satt 3/4 hörnrekar.

***

Getafe har ikväll ett jätteläge att kliva förbi Osasuna (som torskade på sent straffmål i går) i tabellen och ta sig upp över ytan till säkrare mark. Man har satt sig själva i situationen genom att inte vinna en match i ligan sedan typ första advent (2013-11-29).

Inte så mycket som talar för en seger ikväll när Villarreal kommer på besök. Gästerna har visserligen ingen jätteform att tala om men är med och slåss med Sociedad om en Europa-biljett. Gissar på en disciplinerat försvarsspel där man hugger som kobror på Getafes misstag. Vore föga oväntat om det t ex stod 0:1 i paus. Och ja då är detta spel snart i hamn.

Getafe måste framåt på hemmaplan även vid likaläge. Supportrarna kräver en seger snart och spelarna är nog ruggigt hungriga men även revanschsugna efter förra hemmamatchen mot Granada. Hade ledningen tre gånger men kunde inte knyta ihop säcken.

Fem senaste: (hörnor)
Bilbao - Getafe 1:0 (9:4)
Getafe - Granada 3:3 (4:10)
Betis - Getafe 2:0 (6:6)
Getafe - Espanyol 0:0 (10:11)
Celta Vigo - Getafe 1:1 (5:0)

9/15 gånger har Getafe gått över linan hemma den här säsongen.

Min tes är alltså att Getafe måste framåt samtidigt som jag tror att laget kommer att hamna i underläge under matchens gång. 1,83 - hugger jag på.

This is the stats tab
This is the post tip