Speltips

Speltips Nadal - Raonic

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-03-27 23:30 Spela här

Speltips Nadal - Raonic
Land: USA Liga: ATP Miami
Odds: 1,90 Speltips: Över 21.5 games
2014-03-27 23:30 Nadal - Raonic Över 21.5 games 1,90 Poldan

bet365 livestreamar matchen.

Går emot Nadal igen av en anledning: Milos har servat för bra genom turneringen för att bli totalt överkörd här.

Man skulle kunna hårddra det genom att säga att Milos behöver få minst fem games i ett av seten, och det tror jag att han löser. I senaste mötet i Montreal var Raonic faktiskt rätt dålig genom hela turneringen, men tack vare en bra lottning nådde han final men fick storstryk.

I Miami är han desto bättre, han servar åtminstone bättre nu. Kanske inte lika ess men han vinner fler poäng på förstaserven än normalt och även om Nadal är en av världens bästa returtagare så får även han problem att skicka tillbaka kickservar 3 meter upp i luften.

Jag är den första att erkänna att det passa Raonic illa att möta en spelare som Nadal som ständigt skickar tillbaka bollar och han kommer få jätteproblem med spanjorens höga toppspinnbollar på backhandssidan, men spelet bygger inte direkt på att Raonic ska vara med i matchen.. han ska helt enkelt serva som han gjort tidigare.

Vi får en tacksam lina för att Nadal har krossat Milos i tidigare möten. Därav grusmatcher och ovannämnda turnering där Milos egentligen inte hade många siffror rätt.

Milos Raonic har ännu inte blivit bruten med gjorde ett dåligt servegem mot Becker och var tvungen att rädda ett knippe breakbollar.

Över 21.5 games i matchen till 1.90 hos bet365 .

Poldan - 27 Mars, 2014, 16:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!