bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.

bet365 erbjuder pengarna tillbaka vid 0-0 för spel på halvtid/fulltid.

Tänkte redan nu att försöka leverera ett spel till söndagens omgång i serie a som jag tror starkt på (de gör man ju på förhand med alla sina rekar).
Matchen jag har valt att fokusera på är mötet mellan Sassuolo-Roma.
Om vi börjar med att ta tabelläget för respektive lag så hittar vi Roma på en fin andra plats med 67 inspelade poäng. Hemmalaget för dagen hittar vi näst sist i tabellen med bara 21 poäng.

Söndagens rek handlar alltså om Roma halvtid/fulltid.

Vi börjar med hemmalaget:

På sina 8 senaste matcher så har dom förlorat ht/ft 5 gånger. Värt att notera är att Milan hade en 2-0 ledning tidigt i första halvlek men Sassuolo lyckades kvittera innan paus.

I ligan så har man på 30 ligamatcher 12ht/ft förluster. Man har släppt in förstamålet i 25 av matcherna, varav 19 av dom i första halvlek.

Över till Roma: de 8 senaste matcherna så har man fixat 5 ht/ft vinster. Bra form med andra ord.

på 29 matcher i ligan så har man vunnit Ht/ft 12 gånger, gjort förstamålet i 22 av matcherna varav 19 av dom i första halvlek.

Så jag tror väldigt starkt på att Sassuolo kommer få sota för senaste gången lagen möttes. En match som slutade 1-1 efter att Roma haft ledningen i paus.

Roma ht/ft finns till 2.30 hos bet365 .

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Romagnoli; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Florenzi, Destro, Gervinho