Speltips

Speltips Manchester City/Sevilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-29 18:00 Spela här

Speltips Manchester City/Sevilla
Land: England/Spanien Liga: Premier League/LIGABBVA
Odds: 2.15/2.40 Speltips: 2:or
2014-03-29 18:00 Manchester City/Sevilla 2:or 2.15/2.40 grandgoals36

Tjena grabbar!

Formen var riktigt jävla awesome förra helgen där man drog in över 50.000:- hoppas denna helgen kan vara lika generös haha ;)

Har hittat två matcher till imorgon som är riktigt riktigt bra enligt mig! Speciellt en av dom iallafall men tror riktigt mycket på borda!

Arsenal - Manchester City (2)@ 2.15

Varför? jo för att Arsenal är helt under isen med en 6-0 förlust mot liga konkurrenterna Chelsea för att sedan spela 2-2 senast mot Swansea med ett självmål gjort av Arsenal på tilläggstid.. ingen bra form i laget och inte blir det lättare när man här idag saknar Özil, Ramsey, Wilshere, Walcott, Koscielny och Monreal! och får möta Manchester City som har en enorm stark form för tillfället med 3 raka vinster med en målskillnad på 10-0 och offensiven har varit enorm stark medans målvakten i Man City Joe Hart verkligen har storspelat och hållit nollan och spelar något otroligt bra i målet! Man kan också förmodligen få tillbaka Sergio Aguero till denna matchen men det är inte säkert! Man är även utan honom hur starka som helst på anfallet då man har så bra och bredd trupp i laget med en Yaya Toure i stor form verkligen! sist förnedrade man Manchester United på bortaplan med hela 3-0 och då fick man hela 2.30 i odds på dom och nu får man hela 2.15 haha spelbolagen är ibland alldeles för generösa :)

Celta Vigo - Sevilla (2)@ 2.40

Varför? jo för att Sevilla spelar något otroligt bra för tillfället! man har 6 raka vinster i ligan och formen är verkligen på topp! senast vann man mot Real Madrid med 2-1, ett Real Madrid som jagar alla poäng dom kan få i toppstriden innan det vann man mot Osasuna med 1-2, Osasuna som jagar alla poäng dom kan få i bottenstriden med Sevilla vann även då, i denna matchen vilade man några av sina bästa spelare till och med, detta på grund av att dom hade spelat cup spel 3 dagar innan den matchen..
Celta Vigo man har verkligen ingen bra form med 4 förluster på dom 5 senaste matcherna, Visst krigar man på i botten men som ni ser själva så verkar verkligen inte Sevilla ha problem med lag som krigar :), Sevilla däremot krigar verkligen dom behöver verkligen ha alla 3 poäng här för toppenstriden och för Europa platserna man har fortfarande chans till Champions League platsen då man bara ligger 6 poäng efter Bilbao som idag möter Ateltico Madrid och kommer med all förmodan förlora, dessutom är man också bara 1 och 2 poäng före Sociedad och Villareal för Europa League platsen! 2.40 på Sevilla är guld värt sett till förutsättningarna helt klart!

Jag spelade redan dom här matcherna i en trippel med en riktigt stor insats under fredags kvällen!

Schalke -1.5 (Slut 2-0)
Manchester City
Sevilla

Jag kommer även spela singel spel på Manchester City till 2.15 och även Handicap spelet -1.5 till skyhöga 3.70! För Manchester City vinner det tror jag stenhårt på!

/Rygga på egen risk!

grandgoals36 - 29 Mars, 2014, 06:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!