Roberto Martinez och hans Everton reser till Fulhams hemmaarena Craven Cottage i jakten på 4:e platsen. Spelet -1 Asian Everton finns hos bet365 till 2.30x pengarna. Avspark 14.30!

20. FULHAM 31 -40 24p

Everton utmanar verkligen Tottenham som man nu har gått om med en poäng efter 0-3 vinsten mot Newcastle, även Arsenal som har gjort ett mindre bra jobb i de två senaste ligamatcherna ligger pyrt till då Everton är tätt bakom och trampar på deras hälsenor. Efter Chelseas överkörning fick man besök av Swansea på Emirates Stadium där Flamini styrde in 2-2 bakom egen målvakt i den 90:e minuten, en bekymmersam Wenger gick att skåda. Everton spelar just nu riktigt bra fotboll, trots betydande skador, med fyra raka vinster i ligan rullar man uppåt i tabellen med åtta omgångar kvar.

Everton 2-1 Aston Villa

5/6 vinster alltså och senast som sagt från en 0-3 vinst borta mot Newcastle där hemmalaget inte längre orkade hålla emot Evertons tryck i den 22:a minuten då Ross Barkley satt 0-1 till gästerna, och i andra halvlek fortsatte det med Lukaku samt Osman till 0-3.

Fulham på sista plats i tabellen har fyra poäng upp till Crystal Palace som ligger på säker mark för att säkra kontraktet till nästa säsong. Enormt, oerhört jämt i bottenstriden denna säsong, som ni kan se i tabellen. Även om det är möjligt för Fulham att säkra kontrakt för Premier League-spel nästa säsong så ser jag uppgiften som nästintill omöjlig. Alldeles för jämnt och svårt. Sunderland som te.x, jag anser, är ett lag som spelar mycket bra fotboll. Enormt synd att laget ligger där det gör då jag gärna ser laget i Premier League även nästa säsong. Skickligt lag som kan överraska även storlagen, se bara senast borta mot Liverpool där Sunderland var närmare att göra 2-2 än vad Liverpool var att göra 3-1 (FT 2-1).

West H 1-1 Fulham

Blandat matchresultat och man har svårt att klättra ur sumphålet längst ner i tabellen, även om chanserna har funnits. Senast mötte man Manchester City borta och förlorade med 5-0. Missade tyvärr den matchen men har kollat noga igenom höjdpunkterna. City hade självfallet mycket av bollinnehavet samt styrde matchen, dock ska det sägas att man hade problem att hitta målchanserna och det skulle behövas en straff till hemmalaget för att ta ledningen mot Fulham, 1-0 Toure. Amorebieta i Fulham åkte på ett rött kort och då gick målfesten igång. Tycker ändå inte att matchresultatet speglar den överkörning som man kan tro. Två av målen var straffar och när Fulham åkte på en rött kort tidigt i den andra halvlek så blev det självfallet inte lättare att försvara sig. Fram till första målet i den 29:e minuten verkade man kunna försvara sig hyfsat och satsa på sina kontringar. Noterbart är även att ingen anfallare gjorde något av målen i Manchester City, Aguero behövs mer än någonsin då varken Negredo eller Dzeko är i form, framförallt inte Negredo.