Speltips Höllvikens IBF v Göteborg IBF

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-03-30 13:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Södra
Odds: 1,95/2,40
Speltips: 1/1(1,5)
Spela på Speltips Höllvikens IBF v Göteborg IBF
Börja spela här
Spela på 1/1(1,5)
Höllvikens IBF v Göteborgs IBK
Spel 1: Höllvikens IBF @1,95 Betsafe (2/5)
Spel:2 Höllvikens IBK (-1,5) @2,40 Svenska Spel (1/5)

Höllviken chockade på mig och många andra när man slog ut storfavoriterna Karlstad i två raka matcher. Karlstad vann 19 av 22 matcher denna säsong och vann såklart serien överlägset. Denna säsong har man så att man spelar playoff för det fyra första lagen. Så man kan vinna serien överlägset men sedan åka ut om man gör två halvtaskiga matcher vilket Karlstad gjorde.

Men det var inte att Karlstad var dåliga så att Höllviken gick vidare. Höllviken har en ruskigt bra form för tillfället. Man har en av seriens absolut bästa förstafemma, om inte den bästa just nu. Poängligavinnaren Wilhelmsson hittar vi där. Han spelar ihop med Karlsson och Persson. Persson leder poängligan i kvalet just nu och tätt efter har även Karlsson prickat storformen med hela 7 mål på två matcher.

I ett kval så är det oerhört viktigt att man kan ha en förstafemma att leva på. Tro mig, jag vet hur viktigt det är som själv spelat detta kval fast serien under. Göteborg lever mer på bredden och kan ha 2-3 femmor som levererar. Men man har långt ifrån en förstafemma att bara plocka in som ska hänga när det behövs. Göteborg saknar sin back Hellman och in tar man Örneflo.

Höllviken slog som sagt ut megafavoriterna Karlstad i två raka matcher, 7-5 (h) och 9-5 (b). Man har även 2-0 i matcher på Göteborg denna säsong, 8-3 (h) och 7-4 (b). Var ganska nyligen som man möttes i Göteborg. Höllviken måste som sagt vinna denna hemmamatch, där man är ruskigt starka, för att ha med sig 1-0 inför Göteborg borta. Jag kan erkänna direkt att jag inte har överdrivet koll på södra serien utan har gått mycket på information som jag fått från personer med bra insyn i lagen.
Spela på Höllvikens IBF v Göteborg IBF hos Svenska Spel
Spela nu
IB. - 29 Mars 2014 - 17:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: