Satt 4/5 senaste hörnrekarna. Häng på!

***

Det står ställt utom allt rimligt tvivel att det är på hemmaplan, klassiska Craven Cottage, miraklet ska utföras. För att det är nog just det som Fulham behöver - ett mirakel för att kunna krita på för PL nästa år.

Ett stabilt Everton, som slåss om biljett ut till kontinenten, kommer på besök i eftermiddag. Everton har två matcher mindre spelade än Arsenal på den åtråvärda fjärdeplatsen. 7 pinnar upp för Everton som senast slog Newcastle borta med 0-3. Jag vet inte om siffrorna speglade matchbilden. Men faktum är att denna årgång av Everton är riktigt vassa. Går SÄLLAN mållösa av planen. Löser förmodligen ett par bollar i eftermiddag. Everton att MYCKET att spela för. Fulham ännu mer. Men beroende av Fulhams inställning är det svårt att tippa 1-x-2 här. Men jag VET att Fulham måste framåt...

Fem senaste: (hörnor)
Man C - Fulham 5:0 (13:2)
Fulham - Newcastle 1:0 (9:7)
Cardiff - Fulham 3:1 (7:6)
Fulham - Chelsea 1:3 (5:4)
WBA - Fulham 1:1 (9:2)

Klarat linan 3/5 senaste.

Min tes är alltså att Fulham som med näbbar och klor måste kämpar för att klara sig kvar, måste gå framåt. Matchen spelas hemma på Craven Cottage inför fansen. Everton kan mycket väl under matchens gång ta ledningen. Fulham kommer kanske inte att ta poäng, men att skapa minst 5 hörnor? Absolut! 1,83 - den tar vi sa staten.

***

Fulham saknar Fernando Amorebieta 18/0
Dan Burn 8/0
Konstantinos Mitroglou 2/0
Scott Parker 24/2
Damien Duff 15/0
Giorgios Karagounis 13/0

Everton saknar Steven Pienaar 22/1
Lacina Traoré 0/0
Bryan Oviedo 9/2
Darron Gibson 1/0
Arouna Koné 5/0

Källa: skadekollen.se

This is the stats tab
This is the post tip