Speltips

Speltips Åtvidaberg - Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-31 19:00 Spela här

Speltips Åtvidaberg - Elfsborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.25 Speltips: Elfsborg
2014-03-31 19:00 Åtvidaberg - Elfsborg Elfsborg 2.25 ludugg

Åtvidaberg – Elfsborg idag och oddset på Ellos lockar en hel del. Skriver ihop lite snabbt innan jag nu beger mig mot Solna för att se AIK plocka tre poäng av Göteborg.
2.25 på bet365 klipper jag till på och förhoppningsvis sätter jag även min andra rek här. Elfsborg går in säsongen 2014 på pappret svagare trupp men jag måste säga att jag ser Elfsborg som ett bättre lag denna säsong. Jag förväntar mig att se Elfsborg i toppen av Allsvenskan men att man får jaga hela säsongen. Något guld lär det inte bli.

En bra försäsong och man är nu vidare i Svenska Cupen efter gått fullständigt rent. Inte ett enda insläppt mål men elva framåt om vi räknar från gruppspelet.

Matcher mot allsvenskt motstånd:
AIK 1-2
Häcken 1-1
Häcken 1-0

Matchen mot AIK bevittnade jag på plats och jag imponerades väl inte överdrivet mycket men jag la märke till att det gamla Elfsborg inte längre fanns kvar i samma grad. Man fokuserade mycket på försvarsspelet och AIK förde spelet. Idag mot Åtvid förväntar jag mig ett Elfsborg som går för vinst och ett Elfsborg som spelar rakare än tidigare. Prodell uppe på topp kan mycket väl bli den värvning man hoppats på och med Johan Larsson, Niklas Hult och Anders Svensson så blir man för svåra för Åtvidaberg.

Åtvid mot allsvenskt motstånd:
Peking 3-1
Hammarby 0-3 (Räknar med bajen då dom ser rätt vassa ut och är ett bra motstånd.)
Halmstad 1-0
BP 0-1

Man har åkt på nitar mot sämre lag och jag tycker inte man har imponerat tillräckligt mycket. Personligen nöjer jag mig med X men spelar Elfsborg. Snabbt lite om dom andra matcherna ikväll.

AIK – IFK

Två topplag som ställs mot varandra i en match som AIK förväntas föra. Quaison ut på vänsterkanten för AIK och Nabbe flyttar ut till höger för att ge utrymme till Moro som behövs i en hård kamp i mitten. AIK förväntar sig ett IFK som letar omställningar vilket man tidigare haft problem med. Tror på en målsnål tillställning och hart själv spelat X insatsen tillbaka vid AIK-vinst. Ska vi säga 0,1-0?

Häcken –Peking

Tror på Häcken men för dåligt odds. Avstår spel helt och hållet. Mer värt att spela X

ludugg - 31 Mars, 2014, 15:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Alez - 2014-03-31 16:48:07

ÅFF har lätt för ellos minst kryss idag.