Jag väntar in odds på LJUNGSKILE U21 VS. HUSQVARNA U21, Matchstart 17:30!!! Det spelet får Ljungskile rakt av utav mig. Följande spelare kommer att delta från A-truppen i denna match: Jonathan Johansson(Målvakt), Rebin Sulaka(Back), Steven Old(Back), Anton Tideman(Back), Peiman Eliassi(Mittfält), David Johannesson (SNIPER). Dom har spelat en match i den gångna serien Ljungksile u21 den matchen resulterade i en 1-2 vinst borta mot Östers IF u21 i den matchen ställde Ljungskile u21 upp med med en tunn trupp, endast 13 spelare fanns med på bussen vid avresan 4st som var födda 1997 och 2st som var födda 1996 var med i startelvan emot Öster. I Östers trupp fanns 5 spelare från deras A-trupp samt spelare från U19.

Tror väldigt starkt på Ljungskiles A-lag iår. Det Kommer vara en betydligt bättre och en bredare trupp än dom hade förra året.

Husqvarna FF u21 har spelat 2 matcher i Folksam u21, första matchen spelades borta och resulterade med en 7-2 förlust emot GAIS u21. Den andra matchen spelades även borta den med emot Ängelholms u21 och resulterade med en 3-1 förlust, alltså en målskilland på -7 på två matcher.

OBS!!! VA VAKNA NÄR ODDS KOMMER UT KOMMER VÄLL INOM 15MIN HOPPAS JAG!!

This is the stats tab
This is the post tip