Speltips: Toronto Maple Leafs - Calgary Flames

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-04-02 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.10
Tips: 1
Hallå.

Det börjar dra ihopa sig rejält i NHL och det återstår 6-8 matcher kvar för lagen.
Ett lag som (krigar) för att försöka nå slutspelet är Leafs.


Ja, vad ska man säga om dagens Leafs? Dom är totalt nere för tillfället efter 8 raka förluster där man har haft slutspels plats sedan länge tillbaka. Man innehar inte längre platsen. Man har på dom senaste 11 matcherna 2 vinster och hela 9 förluster, Vinsterna kom mot Kings och Ducks.
Till att börja med vill jag säga att man har ju egentligen inte mött några strögäng faktiskt men spelet har endå inte suttit till 100 och det är ett måste om man ska vinna inatt.
Jag skulle ljuga om jag sa att detta inte är en måste match för Leafs(återstår bara måstematcher för sin del), Att ett Flames som spelar för äran bara kommer till besök i Toronto kommer spegla matchbilden. Leafs är ruuuuuuuggigt revansch sugna och vill verkligen komma igen efter Losing recordet som man just nu har på 8 matcher. Inget roligt record och det tar på psyket. Man är overall ett mycket bättre lag än vad Flames är.
Vad har vi på den ljusa sidan då ?
Leafs är ett bra hemmalag där man har vunnit 22 matcher och är en orsak till att slutspelet fortfarande lever. Kessel som fick en skada i matchen mot Wings kommer enligt Randy att vara tillgänglig för spel. Speeden från Leafs forwards och pressen från Leafs som man kommer in till med dagens match mot Flames där man har sagt att man vill gå ut och göra en bra match och att "vi vet att vi är bättre än så här"
Ranger saknas i Leafs.


Flames ska vi inte ta som ett gäng drössar atm, Dom spelar för äran och även för sina kontrakt. Man har gjort det förvånansvärt bra på sina 6 senaste matcher där man har 3 vinster och 3 förluster. Vinsterna kom mot Rangers,Sharks och Oilers. Man tänker inte på försvaret så himla mycket just nu. Man har släppt in 3.3 puckar/match på dom 6 senaste.
Man är ett lag som spelar mycket på fart vilket kommer ge Leafs forwards en hel del lägen och som läget råder i Flames nu med lite sämre försvar men samtidigt gör man det bättre framåt.
Det märks att Flames testar nytt inför nästa säsong. Tredje backpar Wotherspoon(13M) och Billins(3M) spelar. Man tar ut en ny forward till dagens match som gör sin NHL debut. Bryce van Barbrant, Man kan vända på det hur man vill om hungriga spelare kommer in kontra nytt blod kommer in vilket kan göra det sämre. Iallafall, inget helt samspelt lag i Flames.
Det är bara 2 lag som är sämre än Flames på borta is och det är Sabres och Oilers.
Flames har "bara" vunnit 2 matcher i Toronto.
Flames saknar idag Wideman,Jones och Granlund. Smid är prob.

Jag tror helt enkelt att Leafs tar sig i kragen och kommer ut och kör riktigt hårt mot ett Flames som längtar efter semestern. Flames har dock gjort det bra på senaste. Tror dock Leafs kommer bli numret större inatt.

3/5 Units spelas på Leafs.

Lycka till!
  Toronto Maple Leafs - Calgary Flames
Spela på Speltips Toronto Maple Leafs - Calgary Flames
Johannn - 1 April 2014 - 19:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Pistons - 76ers
Basket - NBA - 1 hcp -3,5
1.90
02:30  Eagles - Redskins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3,5
1.73
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
17:00  Federer - Tiafoe
Tennis - ATP Basel - Tia hcp +5,5 games
1.77
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
20:45  Inter - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,5
1.70
18:00  Khachanov - Tsonga
Tennis - ATP Wien - Khachanov
4.00
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming