Senaste hörnereken för Real gick in redan i halvlek borta mot Sevilla och nu vänder vi blickarna mot nästa match när Dortmund ska tas emot hemma på Bernabeu.

Dortmund är inget lag som egentligen kan komma hit och försvara ett 0-0 resultat men vare sig man gör det eller inte så tror jag inte det spelar någon roll för det här spelet. Med Bale och Ronaldo på varsin kan och med många avbräck i Dortmund så ser jag inget annat än en matchbild med snabbt tempo där Real självklart kommer att styra det mesta av spelet medan Dortmund får inrikta sig på kontringar där man inte alls är ofarligt.

Det fina i sådana här matcher är att även om Real har en 1-0 ledning så kommer man inte nöja sig med att ta med det till en bortaretur i Tyskland utan man kommer att fortsätta trycka på för att minst försöka få med sig en tvåmålsvinst. Lyckas man inte med det så är chansen ännu större att spelet går in då man kommer trycka på i 90 minuter. Nackdelen i spelet som jag ser det är om Real får en 2-0 ledning tidigt i matchen och kanske slappnar av lite mer men hur som helst så tänker jag inte släppa detta odds.

Spelet är alltså Real Madrid först till 7 hörnor och jag tror att det sitter redan efter 60.