Speltips

Speltips Portland Trail Blazers @ Los Angeles Lakers

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-02 04:30 Spela här

Speltips Portland Trail Blazers @ Los Angeles Lakers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Trail Blazers -8.5
2014-04-02 04:30 Portland Trail Blazers @ Los Angeles Lakers Trail Blazers -8.5 1.90 ABN

Förhoppningsvis utökar vi våran wining streak inatt och det är tänkt att Portland Trail Blazers ska hjälpa oss med det. Man åker till Los Angelses för mötet med LA Lakers och linan ligger på -8.5 vilket jag klipper till på. Som vanligt 1.90 och jag spelar på bet365 .

Huvudanledningen till varför jag spelar Trail Blazers -8.5 är för att Lakers verkligen är fullständigt kassa. Man håller till i botten av Western Conference och man har ett PCT på 0.342 vilket vi ställer emot Trail Blazers 0.640. Lakers har en wining streak på en match och Portland har tre raka vinster. Matchen innan Lakers vinst mot Suns förlorade man mot Wolwes med 143(!!)-107. Det är ganska synonymt för denna säsong. Man släpper till alldeles för mycket defensivt sett till vad man producerar framåt. Portland Trail Blazers kommer att utnyttja det och jag ser det som större chans att Trail Blazers klarar -8.5 än att Lakers klarar +8.5 samtidigt som linorna i Rockets @ Nets och Warriors @ Mavericks inte lockar tillräckligt.

Får väl ursäkta för sena rekar men har väldigt mycket att stå i fram tills påsk. Rekar när tiden finns helt enkelt. Iaf, matchen idag kommer bli en poängrik historia och linan för över/underspel ligger på 219.5 vilket är intressant. Ska vi säga att det slutar 106-122? Tror det känns rätt rimligt och det kan dra ifrån. Det har vi definitiv sett tidigare och mot Trail Blazers kommer Lakers få problem . Skulle mitt resultat gå in så sitter även ett överspel. Det kan absolut vara värt en slant med tanke på att Lakers lär gå över hundra samtidigt som man släpper förbi minst 110.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 02 April, 2014, 00:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!