Speltips

Speltips Chicago Bulls @ Atlanta Hawks

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-03 01:30 Spela här

Speltips Chicago Bulls @ Atlanta Hawks
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.86 Speltips: Chicago Bulls -2
2014-04-03 01:30 Chicago Bulls @ Atlanta Hawks Chicago Bulls -2 1.86 ABN

Atlanta Hawks tar inatt emot Chicao Bulls och det är en match man med allra största säkerhet är nervösa inför.

Varför? Jo, man kommer från en otroligt svag period med 7-20 record på senaste 27 matcherna vilket har tagit Hawks från en stabil slutspelsplats i Eastern till en svajig åttondeplats. Matchen mot 76ers blev kanske en liten vändpunkt för Hawks då man fick tillbaks skadade spelare som Korver men jag tror inte att man kan stå emot ett kraftfullt och målmedvetet Bulls som letar efter en tredje vinst mot ett lag som man väldigt sällan förlorar mot då man på de fem senaste matcherna förlorat alla samt har ett ruttet 4-14 record när det gäller Chicagolaget.
Jag blev inte så väldans imponerad av det lilla jag såg i Hawks spel mot Sixers, tidigare i säsongen spelade man bra mycket bättre vilket även Kyle Korver höll med om i en intervju efter matchen då han sa att "If we had lost this game, it would have been tough. We didn't play great, but we played harder, we played with a purpose."

Kanske stämmer det att man steppar upp nu när slutspelet hänger på en skör tråd men det blir svårt att hålla sig kvar när Bulls står med en sylvass kniv och är beredd på att hjälpa till med att skära av den.

Värt att notera är att Hawks har släppt till åtminstone 92pts i alla förutom en av deras senaste 20 matcher och att Bulls är duktiga på att vinna matcher när man gör mer än 89p med ett 39-10 record medans man endast har 3-22 när man gör mindre än 89p.

Joakim Noah har varit ett monster på senaste tiden med mycket imponerande basket. Halvsvensken (nåja) har varit en stor del av att Chicago nu kan ta tredjeplatsen i Eastern och det är ingen tvekan om att han inför denna matchen kommer ha siktet inställt på att vinna.

Jag tror definitivt på en övertygade bortavinst för att ta tredjeseeden i Eastern för Chicago. Hawks är formsvaga och håller på att famla sig ur slutspelsplats. Chicago kommer att försöka styra spelet med fart och mycket fokus framåt. Matchen slutar 102-91 i Bulls favör och således blir spelet på Bulls -2 till 1.86 på bet365 spelvärt.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting


EDITERAD 2014-04-02 21.13:25

ABN - 02 April, 2014, 21:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!