Vi jobbar in Nationals vid 19:10 och för den som är intresserad har vi även ett natt spel vid 02:10 i matchen mellan Houston Astros och New York Yankees!

Dom två inledande matcherna har båda slutat med Astros vinst, mycket tack vare av att Yankees har haft svårt att träffa bollen, alltså har det varit bra kastning från Astros sida!
Inte heller Astros har gjort några jätte insatser då det gäller Hits..

Ikväll ska #47 Nova för Yankees ställas mot #39 Oberholtzer i Astros uppe på kullen och jag tror det kommer bli en hög intressant match mellan dom två!

Ivan Nova hade en hyfsad fjärde säsong för sitt Yankees förra säsongen, han hade ett record på 9W 6L och en ERA på 3.10, han lyckades med 116 Strike Out's och släppte 135 Hits.
Ikväll är Nova's första möte med Astros även han är spänd inför sin premiär, "Det brukar släppa timmen innan match" säger han, "Jag ska gå ut och kasta Strike Out's på slagmännen, det är det jag är här för"

På försäsongen hade Nova ett 2W 1L record med en ERA på 3.66, 21 Strike Out's och 21 släppta Hits.
Han säger att han har utvecklats det senaste året och inte tänker så mycket på det som ska komma utan han tar en dag i taget.

Hans motståndare Oberholtzer för Astros entrade Astros förra säsongen, på hans 10 matcher hade han en ERA på 2.24 vilket han ska vara väldigt nöjd med, han gjorde 45 Strike Out's och släppte 66 Hits.
Oberholtzer säger att han "Är spänd inför kvällens match och att han vill ha kvalitet i kastningen och hjälpa Astros till en tredje rak seger över Yankees.
23-åringen kommer inte släppa till allt för många Hits, inte vad jag tror och hoppas på!

Yankees Hits senaste 5 matcherna:
7 against Astros (away) vs Cosart
6 against Astros (away) vs Feldman
3 against Marlins (home) vs Marmol
12 against Pirates (away) vs Pimentel
10 against Blue Jays (away) vs Cecil

Yankees har slagit 38 Hits på sina 5 senaste matcher och har ett snitt på 7.6 Hits på dom matcherna.

Astros Hits senaste 5 matcherna:
4 against Yankees (home) vs Kuroda
9 against Yankees (home) vs Sabathia
5 against Rojos (home) vs Zepeda
5 against Rojos (home) vs Verdugo (I den matchen kastade Oberholtzer ut Rojos och Astros vann 2-0)
9 against Rangers (away) vs Harrison

Astros har gjort 32 Hits på sina 5 senaste matcher och man snittar 6.4 Hits per match i dom matcherna.

Derek Jeter i Yankees kommer spela inatt, han har gjort 3317 Hits i sin karriär, det är 9:e bäst genom tiderna i MLB, han kommer gå för Hits varje gång han slår inatt, vilket kan bli ett bakslag mot han själv då att han träffar bollen känns viktigare än att få till en bra träff, det kan göra att Astros kan ta ut honom innan han entrar bas!

Lycka till vid rygg!

Folj mig på @JonteMorriz

This is the stats tab
This is the post tip