Speltips

Speltips Phoenix Coyotes - Edmonton Oilers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-04-05 04:00 Spela här

Speltips Phoenix Coyotes - Edmonton Oilers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1,80 Speltips: 1
2014-04-05 04:00 Phoenix Coyotes - Edmonton Oilers 1 1,80 Haze91

Tjena!

Det återstår mindre och mindre omgångar av NHL's grundserie och poängen blir alltmer viktigare. Jag blickar mot slutspelsjagande Phoenix Coyotes som tar emot avsågade Edmonton Oilers.

Coyotes kommer till spel med en 0-4 förlust på bortaplan mot Los Angeles Kings. En match som Kings vann full rättvist och med den förlusten så var det de tredje raka nederlaget.
Coyotes hade annars inför den lilla formsvackan som råder annars på sina tio senaste matcher 5 segrar, 3 förluster och 2 förluster efter övertid/straffar 5-3-2.
Coyotes har för stunden 85 poäng på 77 spelade matcher och ligger på en nionde plats i Western Conference. Samma poäng som sista slutspelslag Dallas Stars som däremot har en match mindre spelad än Coyotes. Och det lär vara mellan dessa två lag slaget kommer stå emellan om vilket lag som når slutspel.
Coyotes på hemmaplan har varit som där laget ligger. Med 46 poäng på 38 hemmamatcher så är Coyotes Western Conference nionde bästa hemmalag. Med en statistik på 21 segrar, varav 4 efter övertid/straffar och 17 förluster, varav 4 efter övertid/straffar och en målskillnad på 110-99.
Coyotes har tre raka nederlag på hemmaplan och föll nu senast mot Winnipeg Jets med 1-2 efter straffar och har på sina fem senaste hemmamatcher två segrar och tre förluster.
Coyotes kommer komma till spel utan:
D. Moss (spelar ev inatt)
M. Smith
D. Schlemko

Oilers förlorade sin senaste match med 2-3 borta mot Anaheim Ducks. Detta trots att Oilers ledde med 2-0 i början av den tredje perioden men släppte in 2-3 målet med mindre än 1,30 kvar av matchen. Förlusten innebar även för Oilers den tredje raka.
På Oilers tio senaste matcher så har det blivit 3 segrar, 6 förluster och 1 förlust efter övertid/straffar 3-6-1.
I Western Conference så ligger Oilers totalt avsågade på jumboplatsen. Med endast 61 poäng på 77 spelade matcher så är det hela tio poäng upp till närmsta lag Calgary Flames.
Oilers på bortaplan har inte heller varit någon god ekvation. Med 30 poäng på 40 spelade bortamatcher så är även Oilers Western Conference sämsta bortalag. Med en statistik på 12 segrar, varav 3 efter övertid/straffar och 28 förluster, varav 6 efter övertid/straffar och en målskillnad på 94-133.
Oilers har på lagets fem senaste bortamatcher tagit poäng i två men har enbart gått segrande ur en av dessa fem matcher.
Oilers kommer komma till spel utan:
N. Yakupov (spelar ev inatt)
A. Ference
L. Gazdic
R. Jones
J. Joensuu

Historia:
Detta blir lagens femte möte för den här säsongen. Gemensamt från dom tidigare mötena är att Coyotes har gått segrande ur alla fyra bataljer.
Två matcher har spelats i med Coyotes som hemmalag och det har slutat med en 5-4 seger och en 4-3 seger efter förlängning.
Dom andra två matcherna har spelats med Oilers som hemmalag och då har Coyotes vunnit med 6-2 respektive 4-3 i den senaste matchen.
På lagens tio senaste möten så har det slutat med 8 segrar för Coyotes och 2 för Oilers. Noterbart är att Coyotes har fem raka segrar på Oilers.
Med Coyotes som hemmalag i dom fem senaste mötena så har Coyotes vunnit fyra matcher och Oilers en. Noterbart är att Coyotes har två raka hemmasegrar.

Kommentar:
Coyotes som eventuellt har prickat in fel läge av säsongen av att hamna i en formsvacka. Fördelen till det är att Oilers inte har varit speciellt imponerande den här säsongen och kommer även dom till spel med tre raka nederlag.
Jag kommer att välja att spela att Coyotes kommer gå segrande ur den här matchen.
1: Coyotes har så otroligt mycket mer att spela för och laget har inte råd att förlora nattens match om det ska bli slutspel. Samtidigt som Oilers har gjort sin del för den här säsongen och bara väntar på att den ska ta slut.
2: Coyotes har varit stabila på hemmaplan men har för närvarande tre raka nederlag på hemmais och detta är ett gyllene läge att bryta den trenden mot ett bortasvagt Oilers.
3: Coyotes otroliga övertag på Oilers. Fyra raka segrar under säsongen och Oilers har bara fått med sig ett poäng av åtta möjliga. Och en plusstatistik för Coyotes med fem raka segrar mot Oilers och åtta segrar på dom tio senaste matcherna.
Jag spelar därmed Coyotes som segrare till 1,80 på bet365 och tror att laget tar sin sjätte raka seger mot Oilers.

Startande målvakter:
Coyotes: Matcher: Impm: Räddningsprocent:
Oilers: Matcher: Impm: Räddningsprocent:

Haze91 - 04 April, 2014, 16:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!