Speltips: M Brewers @ B Red Sox

Sport: Baseball
Spelstopp: 2014-04-04 20:00
Land: USA
Liga: MLB
Odds: 1.61
Tips: B. Red Sox
Cardinals - Reds var igår 4 timmar sen efter att regnet hade öst ner i Cincinnati, men, matchen kom igång och alla kan väl nog enas om att inte va tråkigt en sekund. Den mest händelserika match sen säsongen startade, 4 HR's, en hel del RBI's, massa hits och många snygga spel av från de båda defensiva delarna.
Då förstår ni kanske, hur mycket de båda pitcherna slarvade.
Men som sagt, kul match och en bra fight.


Ikväll beger vi oss till ''The beards'' som dom kallar sig, nämligen Red Sox i Boston.
Vi ska till den kanske mest omtalade arenan i USA och den arena lag i MLB mest ogillar att åka till då det i princip alltid är ett fantastiskt tryck på publiken. Någon som minns WorldSeries? Herrejäklar. Vi ska till det klassiska Fenway Park där Brewers har fått äran att möta Red Sox i deras Opening Day.


Startande pitcher för Brewers ;

Marco Estrada, en hyfsad kille som 2013 slutade på en 3.87 ERA och ett W-L på 7-4. Får ses som godkänt. Han har helt klart en ljus framtid framför sig då han besitter mycket potential och bra kast, långt väg kvar dock. Han var 4-0 över 6 starter i försäsongen och hade en ERA på mycket imponerande 2.16.
Ett stort minus för Estrada dock i denna match är hans fastballs som når 115km/h, den farten räcker absolut inte mot ett lag som RedSox.Startande för RedSox ;

Jake Peavy som kom till RedSox förra sommaren slutade på ett 4-1 rekord och en ERA på 4.04. Helt okej med tanke på hur många starter och att komma till ett helt nytt lag så pass bra mitt under säsongen. Många som tycker att han besitter en enorm potential, hans fastballs uppnår en 140 km/h och jag tror han spräcker den siffran denna säsong med sitt Red Sox som hjälpt honom att utveckla sina kast.
2.13 i ERA under försäsongen över 3 starter.

Bostons lina inför ikvällen ;

Nava
Pedroia
Ortiz
Napoli
Carp
Sizemore
Bogaerts
Pierzynski
Middlebrooks
Peavy


En hel del spelare som vi kunde se i förra årets upplaga av WorldSeries alltså, vi ser även en del nya namn som kommer vara sugna för lir på deras första premiär, på ett elektriskt Fenway Park. Ortiz ''Big Papi' som vann MVP förgående säsong har höga förväntningar på sig ikväll tillsammans med Napoli.
Möjligt scenario är att Estrada håller tight i ett par innings, släpper plötsligt till en hel del hits och walks, blir snabbt ersatt därefter av en mindre bra pitcher, att Red Sox svingar mycket och ofta har folk på baserna, stabil pitching av Peavy och ett bra defensiv.
Om jag varit oklar, så skriver jag det igen. Red Sox vann förra årets MLB stabilt och lirade sig igenom en fantastiskt säsong.
Här kommer kommer killarna från Milwaukee få kämpa.
_________________________________________________________________

Den raka ettan på Boston ikväll hittar vi på Betsafe till /1.61x. Personligen anser jag att oddset bör ligga på /1.45x.

8/10 enheter.

Fråga på om något är oklart i kommentars-fältet.
Ni hittar mig även på Twitter - MSrekare

Lyccccka till!EDITERAD 2014-04-04 17.55:47
  M Brewers @ B Red Sox
Spela på Speltips M Brewers @ B Red Sox
MSrekare - 4 April 2014 - 17:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Lurifax - 2014-04-04 18:22

1.64 på BET365


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming